Madplan uge 22 består af 7 lækre retter og en sød opskrift. Heriblandt små pizzaer, pitabrødstoast og hjemmelavede fiskefrikadeller.

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Du kan finde en masse andre lækre salater lige HER. Der finder du også lækre pastasalater, kartoffelsalater og andet, som egner sig godt til madpakken.

Madplan Uge 22

Pizzaboller Med Oksekød

Mandag: Pizzaboller med oksekød og salat til – de er også gode kolde i madpakken.

Stegt Flæsk Sandwiches Med Dilddressing Og Flødeost

Tirsdag: Stegt flæsksandwiches.

Fiskefrikadeller

Onsdag: Fiskefrikadeller med kartoffelsalat.

Sommerpasta Med Semitørrede Tomater

Torsdag: Sommerpasta med semitørrede tomater og bearnaise hvidløgsbrød.

Luksus Pitabrødstoast

Fredag: Luksus pitabrødstoast med salat til.

Brød Med Rosmarin

Lørdag: Tapas med nemme hjemmebagte brød med rosmarin – Brødet er lækkert til oste, pålæg, pesto, flødeost, osv.

Spinatroulade Med Rejer

Søndag: Spinatroulade med rejer og dertil salat og dressing.

Cookie Dough Issandwiches

Ugens søde: Issandwiches med cookiedough.

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂