Madplan uge 17 med 7 lækre opskrifter til aftensmaden, heriblandt hakkebøffer i fad, forloren hare og friteret kyllingeburger.

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Du kan finde en masse andre lækre salater lige HER. Der finder du også lækre pastasalater, kartoffelsalater og andet, som egner sig godt til madpakken.

Madplan Uge 17

Tuna Casserole - Tun Og Pasta I Fad

Mandag: Tuna casserole med salat til.

Forloren Hare

Tirsdag: Forloren hare med ovnbagte kartofler og en grøn salat.

Pitabrød Med Ovnbagte Grøntsager Og Yoghurtmarineret Kylling

Onsdag: Ovnbagte grøntsager med feta, dressing, yoghurt marineret kylling og pitabrød.

Hveder

Torsdag: Sandwiches med hjemmelavede hveder – lækre med salat, dressing, bacon og skinke.

Buttermilk Fried Chicken Burger

Fredag: Buttermilk fried chicken burger med ovnbagte kartofler til.

Lørdag: Hakkebøffer i karry/paprikasauce med ris.

Cordon Bleu

Søndag: Hjemmelavet cordon bleu med ovnbagte kartofler og salat til.

Is Med Brownie Og Karamel

Ugens søde: Vaniljeis med baileys karamelsovs og brownie.

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂