Madplan uge 15 byder på 7 lækre måltider og en sød opskrift. Ugen kommer til at bestå af blandt andet boller i karry, butterdejsstang og lasagnette.

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Du kan finde en masse andre lækre salater lige HER. Der finder du også lækre pastasalater, kartoffelsalater og andet, som egner sig godt til madpakken.

Madplan Uge 15

Boller I Karry

Mandag: Boller i karry med ris til.

Asiatisk Inspireret Kylling I Fad Med Kokosmælk

Tirsdag: Asiatisk inspireret kylling i fad med ris.

Tomat Skinkestang

Onsdag: Tomat skinkestang med salat til.

Lasagnette Med Cheddarsovs

Torsdag: Lasagnette med cheddarsovs med salat til.

Croque Monsieur

Fredag: Croque monsieur med salat til.

Hakkebøffer I Champignonsauce

Lørdag: Hakkebøffer i champignonsauce med ovnbagte kartofler og salat til.

Gryderet Med Kylling Og Peanut Butter

Søndag: Gryderet med kylling og peanut butter.

Blondie Med Æbler, Marcipan Og Brun Farin

Ugens søde: Blondie med æble og is til.

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂