Madplan uge 15 er en vild omgang! Der er alt fra hjemmelavet pizza til svinekæber, risotto og den lækreste fetacreme med hjemmelavet naan!

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Du kan finde en masse andre lækre salater lige HER. Der finder du også lækre pastasalater, kartoffelsalater og andet, som egner sig godt til madpakken.

Madplan Uge

Ølbraiserede Svinekæber

Mandag: Ølbraiserede svinekæber – kan nydes til kartofler, ris, pasta, brød eller en frisk salat.

Brændende Kærlighed - Med Et Twist Af Bearnaise

Tirsdag: Brændende kærlighed med bearnaisesmør.

Naan Med Urter Og Hvidløg
Fetacreme Med Chili

Onsdag: Urtenaan med stegt kylling, fetacreme med chiliolie og salat.

Krydrede Kødboller I Rød Karry

Torsdag: Krydrede kødboller i rød karry med ris.

Pizza Med Vesterhavsost

Fredag: Pizza med vesterhavsost – dejen er uden gær så der er pizza på ingen tid.

Risotto Med Svampe

Lørdag: Svamperisotto.

Hotdog Med Bacon, Bearnaisemayo Og Ristede Løg

Søndag: Hotdogs med bearnaisemayo, syltede rødløg og agurker og hjemmelavede ristede løg.

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂