Madplan uge 10 med 7 lækre opskrifter til aftensmaden, heriblandt salat med nyretapper, pitabrød med kebab og tunamelts.

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Du kan finde en masse andre lækre salater lige HER. Der finder du også lækre pastasalater, kartoffelsalater og andet, som egner sig godt til madpakken.

Madplan Uge 10

Salat med nyretapper

Mandag: Salat med ovnbagte peberfrugter, stegt aubergine og nyretapper.

Hjemmelavet Kebab Serveret I Pitabrød Med Yoghurt Dressing

Tirsdag: Hjemmelavet oksekebab i pitabrød.

Pikant Pastasalat - Cremet Pastasalat Med Pikantost, Kylling Og Bacon

Onsdag: Pikantost pastasalat med kylling og bacon evt. med grøn salat til.

Tuna Melts - Toast Med Tunmousse Og Ost

Torsdag: Tunamelts med salat til.

Friteret Halloumi

Fredag: Pitabrød med friteret halloumi, salat og dressing.

Blomkålsalat Med Bearnaisemayo

Lørdag: Helstegt kylling med blomkålssalat med bearnaisemayo.

Croque Monsieur Hapsere

Søndag: Croque monsieur butterdejshapsere med salat og en kold dressing til.

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂