Fyldt pitabrød med krydret kyllingefars og ost serveret med en yoghurtsauce og chilismør. Disse fyldte pitabrød er lavet med inspiration fra arayes. Arayes er fyldt fladbrød eller pitabrød med en krydret oksefars.

Denne opskrift på fyldt fladbrød er en skøn ret som både snack, frokost eller aftensmad. Som aftensmadsret, så anbefaler jeg en god salat til retten.

Prøv også min opskrift på lækre arayes

Fyldt Pitabrød
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 3 stemmer

Fyldt pitabrød

Fyldt pitabrød inspireret af arayes, som er fyldte fladbrød med en lækker oksefars. Disse er med kylling, krydderier og ost – de smager så godt. Indeholder reklame for Nemlig
Ret Fyldt pitabrød
Køkken Fusion
Keyword Kylling, Ost, Pitabrød
Forb. tid 40 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 55 minutter
Antal 40 hapsere

Ingredienser

Yoghurtdip

Chilismør

 • 50 g smør
 • 1 spsk tomatpasta også kaldet koncentreret tomatpuré
 • ½ tsk chili
 • ½ tsk paprika
 • salt

Handl hele opskriften hos Nemlig – alle varerne lægges i kurven og så kan der nemt handles ind.

  Køb opskriften på Nemlig

   Sådan gør du

   • Hak rødløg og persille.
   • Riv osten på den grove side af rivejernet.
   • Rør kylling, rødløg, persille, ost, æg, hvidløg, stødt koriander, spidskommen og peber godt sammen.
   • Halvér alle pitabrød og fordel farsen i alle pitabrødene – når brødene er direkte fra pakken, så vil de virke tørre og kedelige. Brødene kan derfor godt sprække lidt hist og her – men det er ok.
   • Når farsen er fordelt i de halve pitabrød, så skæres pitabrødene i halve igen, så du har kvarte stykker fyldt pitabrød.
   • Kom yoghurt i en skål og rør sammen med 2 presset hvidløgsfed, spidskommen og koldt vand, indtil ønsket konsistens – du bestemmer om den skal være fast eller lidt mere som en dip/creme. Når dippen har den ønskede konsistens, så smages den til med salt.
   • På en lille pande eller i en lille gryde smeltes smør sammen med tomatpuré, chili, paprika og lidt salt. Lad mikset boble kort og sæt til en side.
   • På en stor pande tilføjes lidt olie og de fyldte pitabrød skal steges nogle stykker ad gangen. De steges på begge flade sider og stilles på højkant på begge sider med kød.
   • Servér de stegte pitabrød med yoghurtdippen ved siden af – ovenpå yoghurtdippen tilføjes noget af chilismøret. Velbekomme.

   Tips til opskrift på fyldt pitabrød

   De fyldte pitabrød kan sagtens holde sig 3-4 dage i køleskabet i en lufttæt beholder eller de kan fryses og gemmes til senere. Når de skal varmes, så varmes de blot på en tør pande, indtil de er lune og brødet er sprødt igen.

   Som tilbehør til disse pitabrød med kylling anbefaler jeg en lækker salat. F.eks en spidskålssalat, en grøn salat, en bønnesalat eller en coleslaw.

   Fyldt Pitabrød

   Jeg er også at finde på de sociale medier:

   Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

   Min Instagram

   Jeg er desuden også at finde på Pinterest.

   Relaterede indlæg

   Nic Nac nuggets

   Nic Nac nuggets

   Nic nac nuggets er det stort hit hjemme hos os. De kan spises som snack med en god dip til. F.eks. en chilimayo eller en ranchdressing. Nuggets med nic nacs kan også bruges i pitabrød, sandwiches, tortillas eller serveres sammen med en god salat. Hvis du ikke kan…

   Spaghettifad

   Spaghettifad

   Spaghettifad er en rigtig lækker hverdagsret for hele familien. Den er nem at lave og passer sig selv i ovnen, så imens kan der laves en rigtig skøn salat til. Jeg elsker nemme hverdagsretter og denne er ingen undtagelse! Du kan nemt tilpasse den og længere nede i…

   Hoison Pastaret

   Hoison Pastaret

   Hoisin pastaret er den lækre og nemme aftensmad. Den kan nydes som måltid i sig selv, men pastaretten er også særligt god som tilbehør sammen med andet lækkert. Jeg elsker nemme pastaretter og nemme aftensmadsretter. Denne ret med pasta og hoisinsauce tager maks 30…