Lækre bløde pirogger med flødeost, champignon, skinke og peberfrugt. De er super i madpakken, da dejen holder sig lækker blød også efter en tur i fryseren.

Som I efterhånden har set, så er denne dej jeg bruger min “to go” dej. Jeg bruger den til stort set alt! Dejen er perfekt egnet til fryseren, da den ikke bliver tør, så den er også super i madpakken. Hvorfor ændre på en opskrift på dej, når den allerede fungerer så godt? 😀 Jeg kan  hvert fald virkelig anbefale at prøve denne opskrift. Den er nem og god at arbejde med.

Piroggerne her kan fyldes med hvad som helst. Jeg har også en anden opskrift på fyld, som jeg vil udgive snart. Det er dejligt med pirogger i fryseren, så har kæresten noget nemt, som han kan tage op om morgenen og med i skole. Så er de klar til frokost.

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

På bloggen har jeg opskrifter med den samme dej, hvor jeg laver: Lækkert madbrød, Big mac burger i fad, Nemme pizzaboller, Hvidløgsbrøds muffins, Nutellabrød, Chokoladeboller, Pizzamuffins , Curry wurst inspireret pølsehorn og meget mere 🙂

De Bedste Bløde Pirogger Med Flødeost, Champignon Og Skinke De Bedste Bløde Pirogger Med Flødeost, Champignon Og Skinke

De Bedste Bløde Pirogger Med Flødeost, Champignon Og Skinke
Udskriv Pin Opskriften
No ratings yet

De Bedste Bløde Pirogger Med Flødeost, Champignon Og Skinke

Lækre bløde pirogger, som er perfekte til madpakken. De er også frysevenlige! De kan fyldes med hvad som helst. 
Ret Madpakke
Keyword Pirogger
Forb. tid 46 minutter
Tilb. tid 14 minutter
Hævetid 1 time
Samlet tid 2 timer
Antal 18 pirogger

Ingredienser

Dejen

Fyldet

Ekstra

 • 2 æg letpisket

Sådan gør du

Dejen

 • Kom gær i en skål i mindre stykker og hæld danskvandet i. Lad det hele stå i 5 minutter.
 • Kom nu salt, sukker, æg og smør i og rør det godt sammen.
 • Kom alt melet i og rør nu dejen (jeg bruger en røremaskine), indtil den er klisteret og lækker.
 • Dæk skålen til og stil dejen til side for at hæve i en times tid.

Fyldet

 • Kom olie på en pande og steg champignon, rødløg og peberfrugt med lidt salt og peber.
 • Når grøntsagerne er lækre og bløde, så hæld saften fra, da vi ikke ønsker det i piroggerne.
 • Mix nu skinke og flødeost i og smag det til med salt og peber.

Piroggerne

 • Tænd ovnen på 180 grader varmluft. 
 • Kom mel på bordet og hæld dejen ud. Ælt den en smule.
 • Del dejen op i ca. 18 stykker og rul dem alle til boller. 
 • Rul dem flade og kom fyld i midten og luk piroggen, som en halvmåne. 
 • Brug en gaffel eller dine fingre til at lukke piroggerne. 
 • Når alle piroggerne er fyldte, så skal de blot på nogle bageplader med bagepapir, pensles med æg og bage i 12-14 minutter eller indtil flotte gyldne. Dejen vil hæve op i ovnen. 
 • Når de er bagte, så er de klar til servering eller de kan fryses ned til senere.
 • Velbekomme. 

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge med lige her 🙂

De Bedste Bløde Pirogger Med Flødeost, Champignon Og Skinke De Bedste Bløde Pirogger Med Flødeost, Champignon Og Skinke