Vaniljebudding er den perfekte dessert, når det skal være hurtigt. Den kræver noget køletid, men du skal kun bruge 10 minutter af din egen tid på alt lave desserten og den kan nemt laves nogle dage i forvejen.

Vaniljebuddingopskriften er lavet med hvid chokolade, som er med til at gøre buddingen cremet og lækker og hvid chokolade og vanilje passer så godt sammen. Pynt buddingen med alverdens lækre bær – gerne fra haven, hvis det er sæson til det.

Fordi buddingen er lavet med hvid chokolade, så kan den laves helt uden æg.

Prøv også chokoladebudding og chokoladebudding ispinde.

Vaniljebudding
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 2 stemmer

Vaniljebudding

Opskrift på lækker vaniljebudding med hvid chokolade.
Ret Vaniljebudding
Køkken Amerikansk
Keyword Budding, Vaniljebudding
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Køletid 4 timer
Samlet tid 10 minutter
Antal 6 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Kom sødmælk, fløde, hvid chokolade, sukker, majsstivelse og vanilje i en gryde.
  • Varm mikset op under konstant omrøring og så snart mikset bobler, så skru lidt ned, men lad mikset blive ved med at boble. Det skal boble under omrøring i 1-2 minutter.
  • Hæld mikset i en skål igennem en si. Dæk buddingmikset med film – filmen skal røre buddingen. Kom buddingen på køl i minimum 4 timer.
  • Så er den klar til servering sammen med friske jordbær. Velbekomme.

Tips til vaniljebudding opskrift

Vaniljebuddingen kan fint holde sig 3-4 dage i køleskabet og kan serveres sammen med alverdens frugter og bær – den smager rigtig godt sammen med f.eks. lækre jordbær.

Buddingen kan også fryses i isforme, så du har lækre fudgesicles.

Vaniljebudding

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest.

Relaterede indlæg

Luksus daimislagkage

Luksus daimislagkage

Luksus daimislagkage er en islagkage, som vil hitte hos de fleste. Det er en af mine nye favoritter! Men nøddebund i 3 lag, en cremet is med masser af daimstykker og så en cremet mælkechokolade ganache på toppen med daimknas. Luksus daimislagkage er faktisk rigtig nem…

Pistacieis uden ismaskine

Pistacieis uden ismaskine

Pistacieis uden ismaskine smager himmelsk og kan spises året rundt! Denne is med pistacie består af en parfait, som er is lavet med fløde og en æggesnaps. Isen skal ikke røres i undervejs i fryseren og den bliver så cremet. Hvis du ikke vil serveres isen som kugler,…

Knoppers cheesecake

Knoppers cheesecake

Knoppers cheesecake eller cheesecake med knoppers smager himmelsk! Denne opskrift er med et hasselnøddecrememix, som giver den helt rigtige knopperssmag. Jeg kommer lidt vanilje i cheesecakecremen, da det bare smager himmelsk. Det er samtidig vigtigt at få ristet…