Daim issandwich med karamel. Lækre små issandwiches lavet uden ismaskine! Mikset af daim og karamel passer så godt i mellem kakao lagkagebunde!

Jeg elsker alverdens issandwiches i sommermånederne! Jeg elsker at kunne gå i fryseren og tage en, når man trænger til lidt lækkert. Disse is vil hitte hos hele familien!

Prøv også den bedste daim islagkage.

Opskrift på daim issandwich

Daim issandwich
Udskriv Pin Opskriften
No ratings yet

Daim issandwich

Opskrift på lækre issandwiches med daim. De er så nemme at lave! Indeholder reklame for Nemlig.
Ret Daimis, Issandwich
Køkken Dansk, Fusion
Keyword daim, Issandwich
Forb. tid 15 minutter
Frysetid 8 timer
Samlet tid 8 timer 15 minutter
Antal 20 stk

Ingredienser

Handl nemt hele opskriften på Nemlig med ét klik.

Sådan gør du

  • Hak daimen.
  • Pisk fløde let stift og pisk sammen med kondenseret mælk og vanilje. Mikset skal være fast nok til at daimen ikke synker. Fold daimen i.
  • Kom kageplast (eller klippet bagepapir) langs kanten af en springform. Springformen skal passe til lagkagebunden – er din form lidt større, så rul lidt bagepapir sammen og kom i, som fylde i kanten.
  • Kom en lagkagebund i bunden af springformen og kom alt ismassen i. Fordel karamelsaucen ovenpå og swirl det i med en kniv.
  • Top med endnu en lagkagebund og kom desserten i fryseren i 6-8 timer – isen skal sætte sig helt.
  • Fjern kageplasten og springformen og skær islagkagen ud i cirka 20 issandwiches og så er de klar. Velbekomme.

Noter

Disse issandwiches kan nemt holde sig et par måneder på frys. De er derfor nemme at forberede i god tid til arrangementer. 

Tips til opskriften

Disse issandwiches kan nemt holde sig et par måneder på frys. De er derfor nemme at forberede i god tid til arrangementer. 

Du kan også smelte lidt lys eller mørk chokolade og dyppe issandwicherne i chokoladen, så de har chokolade på den ene halvdel. Det smager så godt!

Daim issandwich

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest.

Relaterede Indlæg

Citron issandwiches

Citron issandwiches

Citron issandwiches lavet med citronmåne og en meget nem citronis lavet uden ismaskine. Jeg elsker is i alverdens variationer – særligt om sommeren. Disse med citronkage og citronis er friske og syrlig søde og dem vil de fleste elske. Prøv også issandwiches med…

Luksus daimislagkage

Luksus daimislagkage

Luksus daimislagkage er en islagkage, som vil hitte hos de fleste. Det er en af mine nye favoritter! Men nøddebund i 3 lag, en cremet is med masser af daimstykker og så en cremet mælkechokolade ganache på toppen med daimknas. Luksus daimislagkage er faktisk rigtig nem…

Pistacieis uden ismaskine

Pistacieis uden ismaskine

Pistacieis uden ismaskine smager himmelsk og kan spises året rundt! Denne is med pistacie består af en parfait, som er is lavet med fløde og en æggesnaps. Isen skal ikke røres i undervejs i fryseren og den bliver så cremet. Hvis du ikke vil serveres isen som kugler,…