Virkelig lækker opskrift på hjemmelavet toast med pulled beef og sennepsmayonnaise. Toast kan nydes som let aftensmad eller frokost.

Er hjemmelavet sennepsmayonnaise ikke lige dig? Så har jeg masser af andre lækre udgaver af saucer, dips og dressinger lige HER. Så kan du finde lige netop den du bedst kan lide til disse toast – jeg kan også anbefale at prøve min bearnaisemayonnaise.

Tips til disse toast med pulled beef

Jeg har her på bloggen vist, hvordan jeg laver pulled beef. Den opskrift kan du finde lige HER. Jeg gjorde det, at jeg frøs noget af oksekødet, som jeg kunne bruge senere og noget af kødet blev så brugt til disse toast.

Hvis du gør som jeg og har kødet fra fryseren, så skal det tø op. Når det er tøet op, så kan du lune det i mikroovnen, så fedtet smelter og så er det nemmere at fordele.

Verdens Bedste Toast Med Pulled Beef Og Sennepsdressing

Disse toasts kan fryses, men så anbefaler jeg at undlade rucola.

Verdens Bedste Toast Med Pulled Beef Og Sennepsdressing

Jeg elsker at bruge skagensbrød til mine toasts, men hvilket som helst brød kan næsten bruges, så brug dit favorit brød.

Verdens Bedste Toast Med Pulled Beef Og Sennepsdressing
Verdens Bedste Toast Med Pulled Beef Og Sennepsdressing
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 1 stemme

Toast Med Pulled Beef

Lækker toast med pulled beef, ost og sennepsmayo. Opskriften giver 4-6 toasts alt efter hvor meget fyld du kommer i.
Ret Toast
Køkken Dansk
Keyword Pulled Beef, Toast
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 15 minutter
Antal 4 stk

Ingredienser

Sådan gør du

  • Smør smør ud på alle brødskiverne.
  • Vend halvdelen af brødskiverne rundt og smør med sennepsmayonnaise.
  • Skær rødløg i tynde skiver.
  • Fordel kød og ost på dem og så lidt rucola og rødløg.
  • Tilføj en klat sennepsmayonnaise ovenpå og placer de andre skiver af brød ovenpå med smørsiden op ad.
  • Kom dine toasts i toastmaskine eller i paninimaskinen, indtil de er gyldne.
  • Så er de klar til servering.
  • Velbekomme.

Noter

Du kan også blot røre købt mayonnaise med lidt sød sennep.

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Verdens Bedste Toast Med Pulled Beef Og Sennepsdressing
Verdens Bedste Toast Med Pulled Beef Og Sennepsdressing
Verdens Bedste Toast Med Pulled Beef Og Sennepsdressing