Thousand island dressing er fantastisk til sandwiches – specielt med fisk og/eller skaldyr. Den er også god til rejecocktails og som dyppes til små snacks. Denne er med et lille pift af bearnaiseessens!

Den bedste thousand island dressing jeg har smagt. Den kan bruges til så meget – f.eks. sprøde rejehapsere.

Thousand island dressing

Jeg laver min thousand island helt glat, men du kan også lave en grov version, hvor det ikke blendes.

Dressingen har brug for syre, så derfor er et pift eddike godt. Jeg bruger bearnaiseessens, da det giver dressingen et pift af eddike, estragon og skalotteløg – det smager fantastisk! Du kan dog også bruge æbleeddike, hvis du ikke vil bruge bearnaiseessens.

Jeg kører til sidst min dressing igennem en si, så jeg er sikker på at den bliver helt glat og lækker. Men du kan sagtens undlade det og have en mere grov dressing.

Jeg opbevarer altid hjemmelavet dips og dressinger i patentglas, da de så er flotte at servere direkte fra glas på bordet.

Thousand Island Dressing
Udskriv Pin Opskriften
No ratings yet

Thousand Island Dressing

Hjemmelavet thousand island dressing
Ret Dressing
Køkken Amerikansk
Keyword Dip, Dressing
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 10 minutter
Antal 8 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Kom mayonnaise, skiver af syltet agurk, tomatpuré og 1 tsk bearnaiseessens i en minihakker og kør, indtil alt er hakket godt.
  • Rør nu mikset med creme fraiche og smag dressingen til med mere essens, paprika, salt, peber og citronsaft.
  • Når dressingen er smagt til, så kan du køre den igennem en si, hvis du ønsker dressingen helt fin og uden små stykker af syltet agurk.
  • Så er dressingen klar til brug.
  • Velbekomme.

Noter

Jeg bruger bearnaiseessens, fordi det giver dressingen et hint af estragon, eddike og skalotteløg. Hvis du ikke ønsker at bruge det, så kan du bruge æbleeddike i stedet for. Dressingen har brug for syre, så derfor er et pift eddike godt.
Dressingen kan holde sig 3-4 dage i køleskabet i lufttæt beholder.
Thousand Island Dressing
Opskrift på thousand island dressing

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest.

Thousand Island Dressing
hjemmelavet thousand island sauce