Et rigtig lækkert madbrød fyldt med fetacreme og mozzarella! Mums! Jeg er stadigvæk i fuld gang med at fylde fryseren med ting til madpakken. I dag blev det disse madbrød med ostefyld. De er lækre alene, de er lækre med lidt pålæg ovenpå og de er gode ved siden af en pastasalat, kartoffelsalat eller almindelig lækker salat. Det er også perfekt brød til suppe, når vejret bliver lidt koldere.

Som jeg altid nævner ved denne lækre dej er at den ikke bliver tør, du kan tage en skive med direkte fra fryseren og det vil være lækkert til frokost.

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

På bloggen har jeg opskrifter med den samme dej, hvor jeg laver: Lækkert madbrød, Big mac burger i fad, Nemme pizzaboller, Hvidløgsbrøds muffins, Nutellabrød, Chokoladeboller, Pizzamuffins , Curry wurst inspireret pølsehorn , Osteboller, Gulerodsboller og meget mere 🙂

Du kan også finde en fuld listen med ting jeg har lavet med min dej lige HER.

Denne opskrift giver et brød, som fylder en hel bageplade – brødet kan herefter skæres ud i mindre passende stykker.

Madbrød
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 3 stemmer

Stort Madbrød Fyldt Med Fetacreme Og Mozzarella

Lækkert madbrød fyld med en fetacreme og mozzarella. Toppen med cherrytomater og penslet med en lækkr hvidløgsblanding. Brødet er godt egnet til salater, supper eller blot som gnavebrød. Brødet er også frysevenlig.
Ret Brød, Tilbehør
Keyword Madbrød
Forb. tid 25 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Hævetid 1 time
Samlet tid 1 time 45 minutter
Antal 12 personer

Ingredienser

Dej

Top

Sådan gør du

Fyldet

 • Først skal fyldet laves (mozzarellaen skal ikke blandes i cremen)
 • Kom feta, flødeost, hvidløg, persille, salt og peber i en foodprocessor og kør, indtil du har en lækker fetacreme og stil den i køleskabet.

Dejen

 • Kom gær i en skål i mindre stykker og hæld danskvandet i. Lad det hele stå i 5 minutter.
 • Kom nu salt, sukker, æg og smør i, og rør det godt sammen.
 • Kom alt melet i og rør nu dejen (jeg bruger en røremaskine), indtil den er klisteret og lækker.
 • Dæk skålen til og stil dejen til side for at hæve i en times tid.

Brødet

 • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
 • Kom lidt mel på bordet og ælt dejen og del den så op i to.
 • Kom bagepapir på en bageplade og rul den første portion dej ud, så den passer til pladen.
 • Kom dejen på pladen og tryk den helt ud til kanterne.
 • Smør nu fetacremen over det hele og drys herefter alt mozzarellaen udover.
 • Nu skal den anden portion dej rulles ud og kommes ovenpå.
 • Luk hele vejen rundt med dine fingre.
 • Tryk cherrytomat skiverne ned i toppen.
 • Bland smør, olie, hvidløg og persille og børst hele toppen med blandingen.
 • Brødet skal nu bage i 15-20 minutter eller indtil flot gylden over det hele.
 • Brødet er nu klar til servering eller til at blive frosset ned til senere brug.

Velbekomme 🙂

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge med lige her 🙂