Indeholder reklame. Sandwich med ribbensteg og sennepsmayo og frisk salat. En lækker idé til frokost eller aftensmad.

Indlægget her indeholder reklame. Jeg har lavet et skønt samarbejde med Ansø of Denmark, som laver de lækreste knive. Du kan tjekke den kniv ud som jeg bruger lige her... (Reklamelink)

Vil du lave mayonnaisen helt fra bunden, så kan du prøve min opskrift her. Den tager under 1 minut.

Sandwich med ribbensteg og sennepsmayo

Denne sandwich er lavet med sous vide ribbensteg – men den kan sagtens laves med steg fra ovnen, stegt kylling eller andet lækkert.

Jeg har lidt frisk chili i disse sandwiches, som giver dem et lille kick. Det kan sagtens undlades. Ønsker du derimod et større kick, så kan du bruge andre chilier.

Jeg har efterhånden brugt Ansø of Denmark kokkekniven med moseeg en del gange og det er og bliver min favorit kniv i køkkenet. Den er let og ligger godt i hånden. Du kan se mig bruge kniven til denne opskrift på YouTube lige HER.

Se mig lave sandwichen på video lige her.

Sandwich Med Ribbensteg Og Sennepsmayo
Udskriv Pin Opskriften
No ratings yet

Sandwich Med Ribbensteg Og Sennepsmayo

Sandwich med ribbensteg og sennepsmayo smager fantastisk! Denne er lavet med sous vide ribbensteg, men du kan sagtens bruges en steg fra ovnen, stegt kylling eller andet lækkert i stedet for. Tiden på opskriften sættes efter at kødet er forberedt.
Ret Sandwich
Køkken Dansk
Keyword Ribbensteg
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Lun brødene i ovnen eller på brødristeren.
  • Hak de syltede agurkeskiver og rør i mayonnaise med sennep, salt og peber. Smag mayonnaisen til.
  • Skær agurk, rødløg og chili i skiver.
  • Skær gulerod ud i julienne – tynde strimler.
  • Kød skæres i skiver.
  • Nu skal sandwichen blot samles. De to baguettes deles over på midten, så du får til 4 sandwiches i alt.
  • Smør brødene indeni med masser af mayo og fordel så grøntsager, chili og kød indeni. Brug evt. bambusspyd til at holde sammen på dine sandwiches.
  • Så er de klar til servering.
  • Velbekomme.

Noter

Du bestemmer selv om du vil bruge varm eller koldt kød, men lige med ribbensteg pga alt fedtet i kødet, så anbefaler jeg at bruge ribbenstegen varm. Men andet kød kan nemt bruges koldt og så er det den perfekte sandwich i madpakken. 
Sandwich Med Ribbensteg Og Sennepsmayo

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Sandwich Med Ribbensteg Og Sennepsmayo