Pasta vendt i en skøn baconsauce med purløg og flødeost. En super lækker pastaret, som faktisk også smager godt kold. Den er super nem at lave. Server den som den er eller server den som en sideret til en stykke kød og en lækker salat.

Inspireret af min egen lækre pastasalat med masser af fløde og bacon, så ville jeg lave en varm pastaret, som mindede om denne skønne pastasalat. Den smager så godt 🙂

Jeg elsker at bruge pasta i mine opskrifter. Pasta kan bruges i retter som skal i ovnen, laves i en gryde eller på en panden, det kan bruges i salater og andre lækre retter. Pasta er forholdsvis billigt alt efter hvilket mærke og hvilken slags pasta, som du ønsker at bruge. Du kan bruge hvilken som helst pasta i denne opskrift.

Jeg har desuden også lige oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Pasta I En Lækker Cremet Baconsauce Med Flødeost Pasta I En Lækker Cremet Baconsauce Med Flødeost
Sådan laves pastaretten:

Vil du hellere se mig lave pastaretten på video, som viser alt trin for trin?

Så kan du finde videoen på min danske youtube kanal lige HER

Pasta I En Lækker Cremet Baconsauce Med Flødeost
Udskriv Pin Opskriften
4 fra 2 stemmer

Pasta I En Lækker Cremet Baconsauce Med Flødeost

En herlig ret med baconsauce - hvem elsker ikke bacon?
Ret Aftensmad
Keyword Baconsauce, Pasta
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 20 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Kog pastaen efter pakkens anvisning.
  • Steg bacon sprødt og hak i mindre stykker.
  • På en pande smeltes smøret.
  • Så steges rødløg og hvidløg.
  • Rør mel og allround krydderi i.
  • Tilføj fløde, flødeost, salt og peber.
  • Rør det godt sammen og saucen vil begynde at tykne.
  • Når den er lækker tyk, så kommes bacon, purløg og pasta i.
  • Når alt er blandet godt, så er retten klar til servering.
  • Velbekomme.

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂

Pasta I En Lækker Cremet Baconsauce Med Flødeost