Skøn madplan for uge 9 med masser af forskellige lækre retter, men med masser af kylling heriblandt indbagt kylling, salat med kylling, kylling og kartofler i whiskysauce, Big Mac dressing med kartofler og en god bøf og flere lækre retter. Jeg håber, at du kan finde lidt inspiration! 🙂

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Lidt praktisk om min madplan:

Vi er ikke bange for kalorier (hvilket nok også ses i madplanen). Jeg vil altid anbefale at lave en lækker salat til aftensmaden – dog ikke hvis der er tale om suppe 😉 Denne madplan er kun til inspiration, så der bliver ikke lavet indkøbsliste.

Salater:

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Her er der nogle stykker: ovnbagte gulerødder, feldsalat, ristede kikærter og en skøn dressing og en med ovnbagte peberfrugter, feta og kikærter,en med persille, tomat, mandler og feta , en med bagte gulerødder og kartofler en med pinjekerner, parmaskinke og rucola. og en med rodfrugter, dressing og græskarkerner. Det er lækre salater til hovedretten eller til gæsterne i weekenden. Du kan også finde en masse andre lækre salater lige HER.


Madplan Uge 9:

Butterdejsstang Med Kylling, Pikantost Og Spinat

Mandag – Butterdejsstang med kylling, spinat og pikantost. Server denne lækre butterdejsstang med en god salat til.

Hjemmelavet Kyllingesuppe Med Hjemmelavede Melboller

Tirsdag – I dag står den på hjemmelavet kyllingesuppe med hjemmelavet melboller. Suppen tager ikke særlig lang tid at lave og melbollerne kan droppes eller købes, hvis suppen skal være hurtigere færdig. Server med brød til.

Asiatisk Inspireret Oksekødsret Med Appelsin

OnsdagAsiatisk inspireret oksekødsret serveret over ris. En lækker og nem aftensmadsret.

Skøn Salat Med Kylling, Semitørrede Tomater Og Fetacreme

Torsdag – Lækker salat med kylling, semitørrede tomater og fetadressingServer den med brød til.

Big Mac Dip Til Fritter Og Chips - Lækker Dip Til Fritter Og Chips

Fredag – Big Mac dressing med fritter og en god bøf. Server samtidig en god salat til.

Kylling Og Kartofler I Whiskysauce - Lækker Aftensmad

Lørdag – Kylling og ovnbagte kartofler i en lækker whiskysauce. 

Hjemmelavet Kyllingekebab I Pitabrød Med Salat Og Hvidløgsdressing

SøndagHjemmelavet kyllingekebab i pitabrød med hvidløgsdressing. Denne opskrift giver en stor portion, så der er til mandag. Det kan også fryses ned til en anden travl dag.

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂