Skøn madplan for uge 44 med masser af forskellige lækre retter heriblandt hjemmelavet forårsruller, nudelsuppe, Big Mac tortillalasagne og flere lækre retter. Jeg håber, at du kan finde lidt inspiration! 🙂

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

I er heldigvis glade for mine madplaner! (Mine tidligere madplaner kan findes lige her) Så jeg har lavet en ny for den kommende uge! Jeg håber, at I vil tage godt imod den! 🙂 Jeg har valgt at lave madplan hver lørdag her på bloggen og I vil derfor fremover hver lørdag kunne finde en ny madplan her på siden. Så er der stadig masser af tid til at planlægge og handle til den kommende uge.

Lidt praktisk om min madplan:

Jeg vil i denne madplan fokusere på en familie på 4 personer, hvor alle vil kunne blive mætte også selvom det er 4 voksne 🙂 Du kan altid halvere en opskrift, hvis I kun er 2 eller nyde rester dagen efter til frokost eller fryse maden ned, hvis den er frysevenlig. Vi er desuden heller ikke bange for kalorier (hvilket nok også ses i madplanen). Jeg vil altid anbefale at lave en lækker salat til aftensmaden – dog ikke hvis der er tale om suppe 😉 Denne madplan er kun til inspiration, så der bliver ikke lavet indkøbsliste.

Salater:

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Her er der nogle stykker: ovnbagte gulerødder, feldsalat, ristede kikærter og en skøn dressing og en med ovnbagte peberfrugter, feta og kikærter,en med persille, tomat, mandler og feta , en med bagte gulerødder og kartofler en med pinjekerner, parmaskinke og rucola. og en med rodfrugter, dressing og græskarkerner. Det er lækre salater til hovedretten eller til gæsterne i weekenden. Du kan også finde en masse andre lækre salater lige HER.


Madplan Uge 48:

Frisk Og Lækker Kartoffelsalat Med Tzatziki Og Feta

Mandag – Skøn frisk og lækker kartoffelsalat med medister til i aften. Det er jo snart jul! Jeg kan vel ikke være den eneste som glæder sig til julehyggen og alt den god mad?

Hjemmelavet Sprøde Forårsruller Med Grøntsager Og Peanut Butter

Tirsdag – I dag står den på lækre sprøde grøntsagsforårsruller. Server dem med en god salat til, men stegte nudler eller stegte ris ville også være godt til.

Sloppy Joe Toast - Toast Med Kødsauce Og Cheddar - Opskrift På Toast

OnsdagSloppy Joe toast – en lækker toast med hjemmelavet kødsauce og cheddarDu kan nemt lave en masse og fryse ned… så skal de blot lunes i ovnen, før de serveres. Nem aftensmad til flere dage.

Nem Suppe Med Risnudler, Rødkarry Og Kokosmælk - Nem Aftensmad

Torsdag – Herlig og nem nudelsuppe. Du bestemmer selv hvad du propper i af grøntsager og stegt kyllingestykker i suppen vil også være rigtig lækkert.

Big Mac Tortillalasagne - Nem Opskrift På Burger Tortillalasagne

Fredag – Det er fredag! Så lad det stå i burgerens tegn! Dog en lidt anderledes burger. Big Mac tortillalasagne. En tortillalasagne med smag af Big Mac og jeg lover, at den smager af Big Mac! Mums.

Stegte Nudler I Teriyakisauce Med Forårsløg Og Peanuts - Lækre Stegte Nudler

Lørdag – Skøn opskrift på nemme stegte nudler – Jeg elsker stegte nudler! Du kan nemt tilføje f.eks. kylling eller oksekød i denne opskrift.

De Bedste Pandestegte Kartofler - Sprøde Pandestegte Kartofler

Søndag – Lidt nem søndags hyggemad. De bedste pandestegte kartofler, som bliver så sprøde! Jeg anbefaler en lækker salat til og evt en hel ovnbagt kylling eller en god bøf.

Jeg håber, at madplanen kan bruges! 🙂

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂