Skøn madplan for uge 39 med masser af forskellige lækre retter heriblandt nudelretter, bagels, pirogger, one pot pasta og flere lækre retter. Jeg håber, at du kan finde lidt inspiration! 🙂

Har du set mit opslag med 50 lækre idéer til frokost, aftensmad, snacks, desserter og drinks, som er perfekte til det varme vejr?Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde (og meget nemme retter).

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

I er heldigvis glade for mine madplaner! (Mine tidligere madplaner kan findes lige her) Så jeg har lavet en ny for den kommende uge! Jeg håber, at I vil tage godt imod den! 🙂 Jeg har valgt at lave madplan hver lørdag her på bloggen og I vil derfor fremover hver lørdag kunne finde en ny madplan her på siden. Så er der stadig masser af tid til at planlægge og handle til den kommende uge.

Lidt praktisk om min madplan:

I denne her madplan kommer der ikke til at være dage med fokus på rester eller rugbrødsdage for at holde prisen nede. Der vil nogle dage være mad til overs, men de fleste af mine retter er frysevenlige og du kan også vælge at skære en eller 2 dage fra og så blot nyde rester de dage. Jeg arbejder hjemme, og min kæreste er hjemme 4 dage om ugen og de resterende dage får han rester fra aftensmaden med i madpakken (hvis der er rester), så de fleste rester får vi spist til frokost. Ellers så fryser vi maden ned og så har vi et lækker måltid til en dag, hvor vi har for travlt til at lave noget i køkkenet. Så brug denne her madplan til inspiration. Hvis du gerne vil spare penge, så skær et par dage fra og nyd rester dagen efter til aftensmaden 🙂

Jeg vil i denne madplan fokusere på en familie på 4 personer, hvor alle vil kunne blive mætte også selvom det er 4 voksne 🙂 Du kan altid halvere en opskrift, hvis I kun er 2 eller nyde rester dagen efter til frokost eller fryse maden ned, hvis den er frysevenlig. Vi er desuden heller ikke bange for kalorier (hvilket nok også ses i madplanen). Jeg vil altid anbefale at lave en lækker salat til aftensmaden – dog ikke hvis der er tale om suppe 😉 Denne madplan er kun til inspiration, så der bliver ikke lavet indkøbsliste.

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Jeg har derfor planlagt flere opskrifter på lækre salater i den kommende tid og jeg har allerede lavet 5 skønne salater til jer! En med ovnbagte gulerødder, feldsalat, ristede kikærter og en skøn dressing og en anden med ovnbagte peberfrugter, feta og kikærter,en tredje med persille, tomat, mandler og feta , en fjerde med bagte gulerødder og kartofler og en femte med pinjekerner, parmaskinke og rucola. Det er lækre salater til hovedretten eller til gæsterne i weekenden 🙂 Mums!


Madplan Uge 39:

One Pot Pasta Med Karry, Grøntsager Og Kødboller

Mandag – Ugen starter ud på nemmeste vis! En virkelig lækker udgave af one pot pasta med karry, grøntsager og kødboller. En opskrift, som hele familien vil elske og retten er så nem at lave.

De Bedste Bløde Pirogger Med Flødeost, Champignon Og Skinke

Tirsdag – Har du tid i dag? Så smæk disse pirogger på din madplan, så er der også til madpakken de næste mange dage. Det er lækre bløde pirogger med flødeost, skinke og champignon. De er også fryseegnet.

Lækker Nudelret Med Risnudler, Peanuts, Soya og Hjemmelavet Chiliolie

OnsdagEn lækker og nem nudelret i dag med hjemmelavet chiliolie, soya og peanuts. Bliv endelig ikke nervøs for ordet “chiliolie”, den er lavet med milde chilier, så den bringer retten et lille spark og flot farve, men det er et spark alle kan være med på. Den bliver serveret med kylling og salat til i dag.

Lækre Stegte Nudler Med Svinemørbrad Og Grøntsager

Torsdag – Nemme og lækre stegte nudler med grøntsager og mørbradEn herlig aftensmad, som også er ret god kold i madpakken næste dag.

Bagel Hapsere Med Hvidløg, Pesto, Skinke Og Ost

Fredag – Det er jo fredag, så lad aftensmaden være nem og lækker og så kan du komme hen på sofaen og nyde aftenen med en god film. I dag er det lækre bagels bagt med blandt andet skinke og serveret med en lækker pestodressing.

Lækker Butterdejstærte Med Tomater Og Flødeost - Skøn Som Forret

Lørdag – I dag står den på en skøn og nem tomattærte. Nyd den med en lækker salat til og evt noget kød. Tærten er også frysevenlig og kan nydes både varm og kold.

Lækre Hapsere Med Brød, Rejer Og Flødeost

Søndag – Lad os slutte ugen af på bedste vis med disse små hapsere med rejer og flødeost. Det virker måske ikke som aftensmad, når de serveres som små hapsere. Men du kan vælge at servere andre tapas hapsere til eller bare servere en stor lækker salat til.

Jeg håber, at madplanen kan bruges! 🙂

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂