Lækker madplan for den kommende uge med 7 retter til aftensmaden. Der er alt for honning marineret kyllingespyd og pastasalat med bacon til pulled pork burger med bearnaise coleslaw.

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Du kan finde en masse andre lækre salater lige HER. Der finder du også lækre pastasalater, kartoffelsalater og andet, som egner sig godt til madpakken.

Madplan Uge 38

Hummus Dip

Mandag: Lækker hummus dip med hjemmelavet naan.

Spicy Marinerede Svinekoteletter

Tirsdag: Spicy marinerede svinekoteletter med naan og frisk salsa. Du kan nemt tilføje salat i også.

Sliders Med Kød, Bearnaisemayo, Relish Og Ost

Onsdag: Anderledes sliders med bearnaisemayo, kød og relish.

Cremet Pastasalat Med Fløde Og Bacon

Torsdag: Cremet pastasalat med bacon. Server en god salat til og evt grillet kød, stegt kylling eller andet.

Honning Marinede Kyllingespyd - Kylling Med Honning

Fredag: Honning marineret kyllingespyd med salat og brød til (lav evt dobbelt portion naan mandag og frys brødene ned – de skal blot lunes kort i ovnen efter det er tøet op og så er det lækkert (naan kan dog også fint lunes i mikroovnen).

Pulled Pork Burger Med Bearnaise Coleslaw

Lørdag: Pulled pork burger med bearnaise coleslaw.

Pizzasnegle Med Skinke

Søndag: Lækre bløde pizzasnegle. De er lækre i madpakken og egner sig godt til frys. De er derfor super at lave om søndagen, så der er til aftensmaden og herefter madpakken. Pizzasnegle er super alene, men en god salat til og evt. dressing er også lækkert.

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂