Skøn madplan for uge 3 med masser af forskellige lækre retter heriblandt nudelsalat, flødekartofler med søde kartofler, gryderet med oksekød og flere lækre retter. Jeg håber, at du kan finde lidt inspiration! 🙂

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Jeg har valgt at lave madplan hver lørdag her på bloggen og I vil derfor fremover hver lørdag kunne finde en ny madplan her på siden. Så er der stadig masser af tid til at planlægge og handle til den kommende uge.

Lidt praktisk om min madplan:

Vi er ikke bange for kalorier (hvilket nok også ses i madplanen). Jeg vil altid anbefale at lave en lækker salat til aftensmaden – dog ikke hvis der er tale om suppe 😉 Denne madplan er kun til inspiration, så der bliver ikke lavet indkøbsliste.

Salater:

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Her er der nogle stykker: ovnbagte gulerødder, feldsalat, ristede kikærter og en skøn dressing og en med ovnbagte peberfrugter, feta og kikærter,en med persille, tomat, mandler og feta , en med bagte gulerødder og kartofler en med pinjekerner, parmaskinke og rucola. og en med rodfrugter, dressing og græskarkerner. Det er lækre salater til hovedretten eller til gæsterne i weekenden. Du kan også finde en masse andre lækre salater lige HER.


Madplan Uge 3:

Kartoffelsalat Med Edamamebønner, Feta, Semitørrede Tomater Og Pesto

Mandag – Fantastisk skøn kartoffelsalat med hjemmelavede semitørrede tomater, edamamebønner, pesto og andet lækkert. Den kan nydes som den er, men ønskes der kød til så er den super til kylling eller en god bøf.

Gryderet Med Oksekød, Champignon, Tomat Og Karry

Tirsdag – Lækker gryderet med oksekød og champignon. Vi elsker at spise den med ris til.

Flødekartofler Med Søde Kartofler - Sweet Potato Bake

OnsdagFlødekartofler lavet med søde kartofler i stedet for almindelige kartofler. Server dem til enten kylling i ovnen eller en god bøf og en frisk salat.

Frisk Og Lækker Nudelsalat Med En Dressing Af Peanutbutter Og Karry

Torsdag – Skøn og frisk nudelsalat med peanut butter dressingVi nyder den blot som den er, men du kan selvfølgelig sagtens serveres kød til.

Græsk Inspireret Burger Med Krydret Oksekød Og Tzatziki

Fredag – Det er fredag og burger… ja tak! Så en lækker græsk inspireret burger med tzatziki.

Oksecuvette Med Sød Sennep Og Hvidløg - Mør Oksecuvette I Ovnen

Lørdag – Lækker oksecuvette. Det er lørdag, så en lækker oksecuvette er på menuen. Server den til en skøn salat og så en bagt kartoffel og en dressing til. Jeg kan virkelig anbefale DENNE salat med rodfrugter og dressing.

Stegte Nudler I Teriyakisauce Med Forårsløg Og Peanuts - Lækre Stegte Nudler

Søndag – Søndag er denne gang en nem søndag med en let og hurtig nudelret med stegte nudler og teriyakisauce. Jeg anbefaler lidt stegt kyllingebryst til.

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂