Madplanen her er lavet i samarbejde med Nemlig (REKLAME). Du kan derfor nemt handle alle ingredienserne ind på én gang med ét klik. Nogle af retterne vil være lækre med lidt brød til og/eller en god salat, kartofler, ris eller andet, men disse ingredienser kan også nemt lægges i kurven.

Ønskes idéer til salater? Så tjek alle mine opskrifter ud her: SALATER

Madplan uge 21:
Mandag: Græsk farsbrødshapsere
Tirsdag: Tortillalasagne
Onsdag: Cremet champignontærte
Torsdag: Pastasalat med pesto, æg og parmaskinke – servér gerne lidt lækkert brød til.
Fredag: Baconsandwiches – her anbefaler jeg f.eks. lidt ovnbagte kartofler eller fritter til

Handl hele madplanen hos Nemlig – alle varerne lægges i kurven og så kan der nemt handles ind.

Har du allerede nogle af ingredienserne? Så kan du nemt klikke dem ud af kurven igen.

Madplan uge 21
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 1 stemme

Madplan uge 21

Her finder du min indkøbsliste til madplan for uge 21 – 5 hverdagsretter.

Ingredienser

Handl hele madplanen hos Nemlig – alle varerne lægges i kurven og så kan der nemt handles ind.

Grønt

Kød

Mejeri og æg

Tørvarer

Konserves

Køl- og frostvarer

  • 3 plader butterdej

Noter

Olie til stegning, salt, peber og mel til jævning anses som basislager og er derfor ikke en del af indkøbslisten.

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest.