Skøn madplan for uge 20 med masser af forskellige retter heriblandt tacos, pasta i pikantsauce, moussaka og flere lækre retter. Jeg håber, at du kan finde lidt inspiration! 🙂

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Lidt praktisk om min madplan:

Vi er ikke bange for kalorier (hvilket nok også ses i madplanen). Jeg vil altid anbefale at lave en lækker salat til aftensmaden – dog ikke hvis der er tale om suppe 😉 Denne madplan er kun til inspiration, så der bliver ikke lavet indkøbsliste.

Nogle retter vil give større portioner, så kan enten fryse ned hvis de er frysevenlige eller du kan droppe en af dagen på listen og nyde rester.

Salater:

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Her er der nogle stykker: ovnbagte gulerødder, feldsalat, ristede kikærter og en skøn dressing og en med ovnbagte peberfrugter, feta og kikærter,en med persille, tomat, mandler og feta , en med bagte gulerødder og kartofler en med pinjekerner, parmaskinke og rucola. og en med rodfrugter, dressing og græskarkerner. Det er lækre salater til hovedretten eller til gæsterne i weekenden. Du kan også finde en masse andre lækre salater lige HER.


Madplan Uge 20:

Pasta I Pikantostsauce - Pastaret Med Bacon Og Pikantost

MandagPastaret med pikantost og bacon Server med en lækker salat til. Denne lækre pastaret er med en cremet sauce af pikantost med bacon og ærter.

Tunamelts - American Classic Og NY Deli Style - Brød Med Tun Og Ost

TirsdagTuna melts – Server med salat til. Disse brød er med en lækker tunmousse, tomat og cheddar.

Mørbrad I Fad - Mørbrad I Sennepsauce Med Bacon Og Cocktailpølser

OnsdagLækker mørbrad i fad med sennepsauce Server med salat til. Denne mørbrad i fad er frysevenlig og der er champignon, cocktailpølser og bacon i også. Virkelig lækker!

Moussaka - Auberginer Bagt Med Oksekød Og Ost

Torsdag – Lækker moussaka med aubergine og bechamel – Server med en god salat til. Denne moussaka er min yndlingsopskrift på moussaka. Den smager så godt.

Pasta Med Pesto Og Brunet Smør - Opskrift På Lækker Pastaret

FredagPasta med brunet smør og pesto – Aftensmad på 15 minutter på en fredag? Hvad er der ikke at elske? Er I 4 personer, så skal der laves dobbelt portion.

Pommes Anna - Den Bedste Opskrift På Pommes Anna

Lørdag – Pommes Anna Med En Lækker Oksecuvette til – Server med salat til og evt en skøn whiskysauce. Brug lørdagen på en lave en lækker menu og inviter evt. et par venner over! Pommes anna er nemmest af forberede dagen før, men de kan også forberedes om morgenen.

Braiserede Svinekæber - Bløde Tacos Med Svinekæber

SøndagBløde tacos med braiserede svinekæber – Server med salat til. De smager himmelske disse tacos. Du kan også servere svinekæberne til pommes anna fra dagen før eller en lækker kartoffelmos.

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂