Madplan uge 20 med masser af lækre retter til aftensmaden heriblandt pitabrød med kyllingekebab og salat, kartoffelsalat med romescosauce og pulled pork burger med bearnaisecoleslaw.

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Du kan finde en masse andre lækre salater lige HER. Der finder du også lækre pastasalater, kartoffelsalater og andet, som egner sig godt til madpakken.

Madplan Uge 20

Rissalat Med Pesto

Mandag: Rissalat med pesto og semitørrede tomater, dertil frikadeller eller stegt koteletter.

Hjemmelavet Kyllingekebab I Pitabrød Med Salat Og Hvidløgsdressing

Tirsdag: Hjemmelavet kyllingekebab i pitabrød med salat og hvidløgsdressing.

Kartoffelsalat Med Romescosauce

Onsdag: Kartoffelsalat med romescosauce og stegt kylling.

Opskrift På Lasagnette - Pasta Med Kødsauce Bagt Med Ost

Torsdag: Lasagnette med salat til.

Butterdejshapsere Med Havarti, Bacon Og Timian

Fredag: Butterdejshapsere med flødehavarti og bacon med salat til.

Pulled Pork Burger Med Bearnaise Coleslaw

Lørdag: Pulled pork burgere med bearnaisecoleslaw

Pastasalat Med Hjemmelavet Pesto

Søndag: Pastasalat med hjemmelavet pesto og asparges og evt. rest pulled pork, hvis der laves en stor portion.

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂