Madplan uge 14 byder på blandt andet skotske æg, æggesalat sandwiches, million bøf pasta bake og mange andre lækre retter til aftensmad.

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Du kan finde en masse andre lækre salater lige HER. Der finder du også lækre pastasalater, kartoffelsalater og andet, som egner sig godt til madpakken.

Madplan Uge 14

Millionbøf I Fad

Mandag: Millionbøf i fad med salat til.

Æggesalat

Tirsdag: Sandwiches med hjemmelavet æggesalat.

Big Mac Quesadillas

Onsdag: Big Mac quesadillas med salat til.

Skotske Æg

Torsdag: Skotske æg til rugbrød

Kebabrulle Med Kebabdressing Og Chili

Fredag: Kebabruller/durum.

Pasta I Ostesauce

Lørdag: Pasta i ostesauce med ovnbagt kylling og salat til.

Sandwich Med Fetacreme Og Kylling

Søndag: Sandwiches med stegt kylling og fetacreme.

Baileys Milkshake

Ugens søde: Baileys milkshake.

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂