Skøn madplan for uge 14 med masser af forskellige retter heriblandt pikantost pastasalat, indbagte bøffer, hummus og flere lækre retter. Jeg håber, at du kan finde lidt inspiration! 🙂

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Lidt praktisk om min madplan:

Vi er ikke bange for kalorier (hvilket nok også ses i madplanen). Jeg vil altid anbefale at lave en lækker salat til aftensmaden – dog ikke hvis der er tale om suppe 😉 Denne madplan er kun til inspiration, så der bliver ikke lavet indkøbsliste.

Salater:

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Her er der nogle stykker: ovnbagte gulerødder, feldsalat, ristede kikærter og en skøn dressing og en med ovnbagte peberfrugter, feta og kikærter,en med persille, tomat, mandler og feta , en med bagte gulerødder og kartofler en med pinjekerner, parmaskinke og rucola. og en med rodfrugter, dressing og græskarkerner. Det er lækre salater til hovedretten eller til gæsterne i weekenden. Du kan også finde en masse andre lækre salater lige HER.


Madplan Uge 14:

Indbagte Bøffer Med Flødeost Og Bløde Løg - Bøffer I Butterdej

MandagIndbagte bøffer med flødeost og bløde løg. Server ovnbagte kartofler og en god salat til.

Hjemmelavet Rejesalat - Den Bedste Sandwich Med Rejesalat

Tirsdag – Fantastisk rejesalatsandwichesJeg elsker rejesalat og i brød med salat er det altså en herlig aftensmad!

 

Taco Pasta Bake - Pasta Med Oksekød Og Tacokrydderi Bagt Med Ost

OnsdagTaco pasta Bake er en skøn og nem aftensmadsret. Frygt ej for tacokrydderierne i retten, da retten er på ingen måde spicy og alle kan nyde retten. Server med creme fraiche og salat til.

Hummus Med Søde kartofler - Hjemmelavet Hummus

Torsdag – Nem torsdag med hummus af søde kartoflerServer med naanbrød og salat. Hummus kan også bruges i pitabrød, tortillas eller i en sandwich.

Pikant Pastasalat - Cremet Pastasalat Med Pikantost, Kylling Og Bacon

Fredag – Nem fredag! En skøn pikantost pastasalat og den kan nydes med f.eks. en bøf eller kylling til.

Flødekartofler Med Søde Kartofler - Sweet Potato Bake

Lørdag – Flødekartofler af sødekartofler og kalvecuvetteServer med en salat til.

Fladbrød Som Panini Med Skinke Og Ost

Søndag – Nem søndag med lækre fyldte fladbrød bagt som panini (en pande kan også bruges).

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂