Hjemmelavet kinder pingui is. Skøn vaniljeis med kinder pingui og chokoladesauce. Denne is smager himmelsk og er så nem at lave! Denne is kræver en ismaskine.

Prøv også min udgave af chokoladesauce med Baileys – den smager himmelsk!

Tips til denne kinder pingui is

I stedet for min hjemmelavet chokoladesauce, så kan du sagtens købe en chokoladesauce. Min chokoladesauce stivner ikke – heller ikke efter frys. Så den er også perfekt til milkshakes og andre desserter.

Du kan også bruge mælkesnitter i stedet for kinder pingui.

Skal isen være lidt vildere, så kan du pynte toppen med ekstra Kinder Pingui og ekstra chokoladesauce ved siden af.

Kinder Pingui Is

Den kan nemt holde sig nogle uger i fryseren, så den kan laves i forvejen til fødselsdage eller andre arrangementer. Den er god med friske bær til.

Kinder Pingui Is

Lav evt. også belgiske vafler til – de er frysevenlige, så de kan derfor også forberedes i god tid, hvis der kommer gæster. Lad dem så tø op og lun i 3-5 minutter ved 180 grader varmluft.

Vil du gerne se mig lave isen på video? Så kan du se mig lave den på YouTube lige HER.

Kinder Pingui Is
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 1 stemme

Kinder Pingui Is

Lækker og cremet hjemmelavet kinder pingui is med hjemmelavet chokoladesauce. Dener lavet med min hjemmelavet vaniljeis og chokoladesauce. Så opskriften beskrives som at ismassen er lavet (før den skal på ismaskine) og chokoladesaucen er afkølet. Både vaniljeis og sauce er linket til i ingredienslisten.
Ret Dessert
Køkken Dansk
Keyword Dessert, Is, Kinder pingui
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 40 minutter
Samlet tid 45 minutter
Antal 5 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Kom ismassen i ismaskinen og kør, indtil du har en lækker tyk softice konsistens.
  • I mellemtiden skæres kinder pingui ud i grove tern – kom dem på køl, indtil de skal bruges.
  • Når isen er 30 sekunder fra at være færdig i maskinen, så tilføjes kinder pingui stykkerne. De tilføjes så sent, så de ikke bliver knust alt for meget.
  • Ha' chokoladesaucen klar, en ske til saucen og en smørkniv til at lave swirls.
  • Kom 1/3 af isen i en bøtte og tilføj 2-3 spsk chokoladesauce med skeen og swirl ind i isen med kniven (husk at arbejde hurtigt, så isen ikke når at smelte).
  • Tilføj endnu 1/3 is oveni og tilføj mere chokoladesauce og swirl ind i.
  • Gentag det hele igen med den sidste del af isen og mere chokolaesauce.
  • Kom nu isen i fryseren i et par timer, så den kan sætte sig. Herefter er den klar til servering.
  • Velbekomme.

Noter

Isen kan sagtens holde sig 2-4 uger i fryseren – Den kan også godt holde sig endnu længere, men isen mister lidt smag og konsistens med tiden

Legering af iscreme

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Kinder Pingui Is