Herlig opskrift på en nem græsk inspireret burger med tzatziki. Den er faktisk lavet med en tzatziki, som ikke indeholder mange kalorier, så helt skidt samvittighed skal man ikke have, når man kommer MASSER af tzatziki i sin burger!

Tilbehør til denne burger kunne være denne lækre kartoffelsalat med bagte peberfrugter, feta og krydrede mandler. Den vil familien elske!

Jeg elsker burger og jeg kunne spise det hver eneste dag, og så elsker jeg at lave forskellige variationer og i dag får I en udgave, som er super nem og smager skønt. Jeg elsker blandingen af persille og hvidløg og oksekød!

Tips til denne burger med tzatziki

Du bestemmer helt selv hvordan du krydre din bøf, den kan helt klart også godt trække nogle varmere krydderier – måske endda også chili, hvis du er til et lille spark?

Jeg har kørt simpelt med salaten i dag, men bagte tomater, rødløg osv vil også være rigtig lækkert i burgeren.

Græsk Inspireret Burger Med Krydret Oksekød Og Tzatziki Græsk Inspireret Burger Med Krydret Oksekød Og Tzatziki Græsk Inspireret Burger Med Krydret Oksekød Og Tzatziki

Græsk Inspireret Burger Med Krydret Oksekød Og Tzatziki
Udskriv Pin Opskriften
No ratings yet

Græsk Inspireret Burger Med Krydret Oksekød Og Tzatziki

Herlig og nem opskrift på græsk inspireret burger.
Ret Aftensmad, Burger
Keyword Bøf, Burger
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 4 burgere

Ingredienser

Græsk inspireret burger med tzatziki

Tzatziki

Andet

Sådan gør du

  • Hak persille, løg og hvidløg og bland det i oksekødet sammen med salt og peber. 
  • Form kødet til 4 bøffer og steg dem på en pande med lidt olie.
  • I mellemtiden rives agurken på et rivejern, saften presses ud med hænderne og herefter presses det sidste saft ud med køkkenrulle eller et viskestykke.
  • Kom agurkestrimlerne i en skål med yoghurt, knus et fed hvidløg i og smag til med salt og peber. 
  • Nu er burgerne klar til at blive samlet med bøf, tzatziki og salat.
  • Velbekomme. 
Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Græsk Inspireret Burger Med Krydret Oksekød Og Tzatziki Græsk Inspireret Burger Med Krydret Oksekød Og Tzatziki