Jeg elsker braiserede svinekæber og de smager fantastisk vendt i pasta med noget parmesanost og persille. Svinekæber tager 3 timer at tilberede, men det er det hele værd. Det er den perfekte ret til weekendens hygge.

Vi får sjældent svinekæber på grund af prisen, og fordi vi lever på et stramt budget. Men til tider kan vi være heldige at de er på bud og så køber jeg altid et par pakker og smider i fryseren. I dag blev to pakker brugte til denne lækre ret og fordi vi kun er 2 personer, så kan vi nyde retten over to dage.

Svinekæber smager fantastisk og efter 3 timer i en lækker sauce, så falder de bare fra hinanden. Hvis du laver svinekæber til dine gæster, så vil du blive rost til skyerne! Det er sådan en lækker spise uanset om det serveres med pasta, i tacos eller til kartoffelmos eller pommes anna.

Hvis du ønsker at prøve svinekæber med en anden servering, så skal du prøve min tacos med svinekæber. Den opskrifter finder du lige HER.

Tips til braiserede svinekæber med pasta

De braiserede svinekæber kan også nydes til en lækker kartoffelmos eller pommes anna i stedet for.

Braiserede Svinekæber I Pasta - Opskrift På Braiserede Svinekæber Braiserede Svinekæber I Pasta - Opskrift På Braiserede Svinekæber Braiserede Svinekæber I Pasta - Opskrift På Braiserede Svinekæber

Braiserede Svinekæber I Pasta - Opskrift På Braiserede Svinekæber
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 1 stemme

Braiserede Svinekæber I Pasta - Opskrift På Braiserede Svinekæber

Fantastisk ret med svinekæber og pasta.
Ret Pasta, Svinekæber
Keyword Pasta, Svinekæber
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 3 timer 10 minutter
Samlet tid 3 timer 20 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

 • Hak løg og hvidløg.
 • Kom olie i en lille gryde (se note). 
 • Drys salt og peber på svinekæberne og brun dem i gryden. 
 • Fjern kæberne fra gryden og steg løg og hvidløg i et par minutter.
 • Tilføj øl, tomatpuré og bouillonterning. 
 • Kom kæberne tilbage i gryden og hæld nu vand i til de er dækket. Jeg brugte cirka 600 ml vand. 
 • Kom låg på og lad kæberne simre i 2½ time. 
 • Tag nu låget af og lad dem simre videre i 30 minutter, så væsken reducere. 
 • Smag saucen til og brug nu en ske til at skille kæberne ad i mindre stykker. 
 • Kog pastaen efter pakkens anvisning. 
 • Vend pastaen i svinekæberne og den lækre sauce og så er retten klar til servering med parmesan og persille. 
 • Velbekomme. 

Noter

Det er bedre at bruge en lille gryde, så der bruges mindre væske. Svinekæberne skal kun lige kunne være der i efter de er brunet af. 

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Braiserede Svinekæber I Pasta - Opskrift På Braiserede Svinekæber Braiserede Svinekæber I Pasta - Opskrift På Braiserede Svinekæber Braiserede Svinekæber I Pasta - Opskrift På Braiserede Svinekæber