Den Lækreste Baconsandwich

Den Lækreste Baconsandwich

En af de bedste sandwiches jeg har smagt! Sprød ost på toppen, smørstegt bolle, masser af bacon og en hjemmelavet dressing.

Jeg elsker en god sandwich! Jeg er vel ikke den eneste? Jeg elsker bacon, jeg elsker cheddar, jeg elsker brød, jeg elsker en god hjemmelavet dressing… Denne her sandwich er virkelig en favorit!

Det er selvfølgelig ikke den eneste sandwich jeg har lavet her på kanalen! Jeg har blandt andet også lavet: Jalapeño Popper Sandwich / Sandwich Med Tunmousse / Varme Sandwiches Med Kylling / Sandwich Med Kyllingesalat Og Sprødt Skind

Du bestemmer selv hvor mange sandwiches du vil lave. Jeg kommer 4 skiver bacon i en sandwich.

Du skal bruge:
Ciabattaboller
Revet cheddar
Tørret timian
Smør

Bacon i skiver

2/3 dl mayonnaise
1½ dl creme fraiche
1 hakket rødløg
1½ tsk paprika
Salt og peber

Salat
Tomatskiver
Agurkeskiver

Sådan laves de:

Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

Skær de boller op du skal bruge og smør dem alle med smør.

Vend smørsiden ned ad på en bageplade med bagepapir. Kom cheddarost på toppen af overen af alle bollerne og drys med lidt timian.

Bollerne skal nu i ovnen i 8-10 minutter.

I mens steges bacon skiverne.

Lav en lækker dressing ved at blande creme fraiche, mayonnaise, rødløg og paprika. Smag dressingen til med godt med salt og peber.

Når baconen er færdig og bollerne er færdige i ovnen, så er sandwichene klar til at blive lavet.

Du bygger dem som du ønsker det. Jeg kom først lidt dressing på, så 4 skiver bacon, agurk, tomat, salat og mere dressing.

Velbekomme 🙂

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *