Sandwiches med ost, kød, salat og dressing. De er varme, sprøde og fyldt med lækkerier! De kan også sagtens serveres kolde. Den smeltede ost og bollerne med lidt smør. Nøj, det er godt.

Du bestemmer selv hvor mange du laver. Der er dressing nok til 12-15 sandwiches (dressingen kan holde sig i køleskabet i 2-3 dage i lufttæt beholder og kan bruges til mange andre ting også. F.eks. ovnbagte kartofler, pastasalat, i burger osv)

Jeg elsker sandwiches, fordi de er så nemme at lave og der er millioner af kombinationer. Disse sandwiches er lidt anderledes, fordi bollen lunes i ovnen med kød og ost og herefter serveres den med salat og hjemmelavet dressing. Det er så godt og lækkert! Jeg kan også anbefale denne opskrift på sandwiches med kylling og fetacreme.

Tips til disse sandwiches

Hvis du vil servere disse sandwiches kolde (de er super lækre i madpakken), så skal du blot lade bollerne køle ned før du kommer løg, salat og dressing i.

Andet kød end kyllingepålæg kan også bruges og andet salat kan også benyttes. F.eks. agurk, tomat, peberfrugt, revet gulerod osv.

Dressingen kan holde sig 2-3 dage i køleskabet og den er også super egnet til at vende i kolde kartofler, som en lækker kartoffelsalat, ovenpå pizza, som dip og meget andet.

Varme Sandwiches Med Cheddar, Kylling Og Hjemmelavet Dressing Varme Sandwiches Med Cheddar, Kylling Og Hjemmelavet Dressing

Vil du hellere se mig lave dem på video, som viser alt trin for trin?

Så kan du finde videoen på min danske youtube kanal lige HER

Varme Sandwiches Med Cheddar, Kylling Og Hjemmelavet Dressing
Udskriv Pin Opskriften
3.50 fra 2 stemmer

Varme Sandwiches Med Cheddar, Kylling Og Hjemmelavet Dressing

Lunes sandwiches med salat og hjemmelavet dressing. Der er dressing nok til 12-15 sandwiches, men du bestemmer selv, hvor mange sandwiches du vil lave. 
Ret Sandwiches
Køkken Amerikansk
Keyword Brød, Ost, Salat
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 20 minutter
Antal 12 sandwiches

Ingredienser

Sådan gør du

  • Hak rødløg og persille fint til dressingen. 
  • Rør creme fraiche, mayo, rødløg og persille med salt og peber. Smag dressingen til.
  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft. 
  • Skær bollerne over og placer de halve boller på en bageplade med bagepapir med indersiden op ad.
  • Pensel dem alle med smeltet smør (se evt min video).
  • Kom kyllingepålæg på underen af alle bollerne (jeg brugte 3 skiver til hver).
  • Drys så cheddarost på alle de halve boller.
  • Bag dem i ovnen i 8-10 minutter eller, indtil osten er smeltet og gylden i kanterne.
  • Bollerne er nu klar til at bliver samlet med dressing, salat og løg.
  • Velbekomme. 

Noter

Dressingen kan nemt holde sig 2-3 dage i køleskabet. 

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Varme Sandwiches Med Cheddar, Kylling Og Hjemmelavet Dressing