Jeg elsker pastasalat. Normalt laver jeg kun pastasalat om sommeren – jeg ved egentlig ikke hvorfor, da jeg elsker pastasalat. Jeg vil derfor til at lave om på denne vane og i dag bringer jeg jer en helt vildt lækker og anderledes pastasalat! Den er cremet og smager fantastisk. Peanut butter og karry går virkelig godt sammen – specielt med kylling og bacon i også!

Pasta er en råvare, som jeg virkelig værdsætter. Den er billig, nem at lave retter med, den smager godt og så kan man lave alverdens retter med pasta. Du kan se alle mine retter med pasta her på bloggen lige HER.

Denne pastasalat kan også laves uden kød. Det vil være en super pastasalat til buffetbordet eller grillmaden. Det er også en pastasalat, som vi elsker at have med i madpakken, da den skiller sig ud fra mange andre cremede pastasalater.

Hvis du mangler tilbehør til grillmaden så kan du finde andre lækre salater lige HER og en nem opskrift på brød lige HER.

Man kan heller ikke have en grillaften uden en lækker kartoffelsalat. Du kan finde alle mine opskrifter lige HER. Der er blandt andet en med flæskesvær! Mums.

Tips til denne pastasalat

Smag den til med både citronsaft, salt, peber og karry.

Hvis du ønsker at give pastasalaten et ekstra kick, så kan du tilføje til frisk chili i pastasalat, det ville smage så godt.

I stedet for salt i retten, så kan du også smagen pastasalaten til med soyasauce i stedet for, da soya smager af salt og det vil komplimentere karry og peanut butter ret godt.

Du kan også sagtens anvende andre eller flere grøntsager. Majs og ærter vil også være lækre. Friske skiver agurk vil også være lækkert, så fedmen fra fløde og peanut butter brydes.

Pastasalat Med Peanut Butter, Karry, Kylling og Bacon Pastasalat Med Peanut Butter, Karry, Kylling og Bacon

Du kan også se mig lave pastasalaten på video! 🙂 

Du finder videoen på min danske youtube kanal lige HER

Pastasalat Med Peanut Butter, Karry, Kylling og Bacon
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 1 stemme

Pastasalat Med Peanut Butter, Karry, Kylling og Bacon

Skøn opskrift på pastasalat med peanut butter og karry. Peanut butter og karry går virkelig godt sammen. 
Ret Aftensmad, Frokost
Keyword Kylling, Pastasalat, peanut butter
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 8 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Kog pastaen efter pakkens anvisning og skyl den herefter under koldt vand, indtil helt afkølet.
  • Steg kylling med lidt olie, salt og peber.
  • Steg bacon sprødt.
  • Kom peanut butter, creme fraiche, fløde, karry, salt, peber, rødløg, forårsløg, purløg, peberfrugt, kylling, citronsaft og pasta i en skål og rør det hele godt sammen. 
  • Rør nu det meste af baconen i, men gem lidt til toppen til servering.
  • Server den færdige pastasalat med hakkede peanuts på.
  • Velbekomme.