Jeg elsker hjemmelavede italienske kødboller. De smager fantastisk i supper og pastaretter. De er også ret gode som en del af tapasbordet, med en lille pind i hver kødbolle.

Du kan f.eks. servere kødbollerne med tomatsauce og pasta.

Tips til italienske kødboller

De her kødboller er så nemme at lave og så kan de fryses ned. Det er derfor en stor portion der her, så der er til fryseren.

Nogle kommer deres brød i mælk først, men jeg kommer bare brødet direkte i kødmikset. Brødstykkerne, som kan ses på billederne bliver så lækre og sprøde, og det giver en fantastisk kant på kødbollerne.

Jeg kan også anbefale at servere disse italienske kødboller, som de er med en lilel pind i og en god dip til. F.eks. denne persilledip.

Min Version Af Italienske Kødboller - Hjemmelavede Kødboller

Min Version Af Italienske Kødboller - Hjemmelavede Kødboller
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 1 stemme

Min Version Af Italienske Kødboller - Hjemmelavede Kødboller

Lækre italienske kødboller, som smager fantastisk i tomatsuppe og pastaretter. 
Ret Italienske kødboller
Køkken Italiensk
Keyword Oksekød
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 10 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Hak løg og hvidløg.
  • Skær brødskiverne i små stykker. 
  • Kom oksekød, æggeblommer, brød, chili, oregano, rosmarin, hvidløg, løg og godt med salt og peber i en skål og ælt det hele godt sammen. 
  • Form kødboller af mikset - så der er til cirka 2 bidder i hver kødbolle.
  • Når der er formet kødboller af hele mikset, så skal de blot steges på en pande med lidt olie. 
  • De er nu klar til at blive serveret i en lækker tomatsuppe eller i en lækker pastaret. 
  • Velbekomme.

Noter

Disse kødboller er frysevenlige. 

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Min Version Af Italienske Kødboller - Hjemmelavede Kødboller