Skøn madplan for uge 43 med masser af forskellige lækre retter heriblandt tortillalasagne, engelske pølsehorn, nachos med kylling og flere lækre retter. Jeg håber, at du kan finde lidt inspiration! 🙂

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

I er heldigvis glade for mine madplaner! (Mine tidligere madplaner kan findes lige her) Så jeg har lavet en ny for den kommende uge! Jeg håber, at I vil tage godt imod den! 🙂 Jeg har valgt at lave madplan hver lørdag her på bloggen og I vil derfor fremover hver lørdag kunne finde en ny madplan her på siden. Så er der stadig masser af tid til at planlægge og handle til den kommende uge.

Lidt praktisk om min madplan:

Jeg vil i denne madplan fokusere på en familie på 4 personer, hvor alle vil kunne blive mætte også selvom det er 4 voksne 🙂 Du kan altid halvere en opskrift, hvis I kun er 2 eller nyde rester dagen efter til frokost eller fryse maden ned, hvis den er frysevenlig. Vi er desuden heller ikke bange for kalorier (hvilket nok også ses i madplanen). Jeg vil altid anbefale at lave en lækker salat til aftensmaden – dog ikke hvis der er tale om suppe 😉 Denne madplan er kun til inspiration, så der bliver ikke lavet indkøbsliste.

Salater:

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Her er der nogle stykker: ovnbagte gulerødder, feldsalat, ristede kikærter og en skøn dressing og en med ovnbagte peberfrugter, feta og kikærter,en med persille, tomat, mandler og feta , en med bagte gulerødder og kartofler en med pinjekerner, parmaskinke og rucola. og en med rodfrugter, dressing og græskarkerner. Det er lækre salater til hovedretten eller til gæsterne i weekenden. Du kan også finde en masse andre lækre salater lige HER.


Madplan Uge 43:

Tortillalasagne Med Bacon, Ost, Tomat Og Jalapeños

Mandag – Ugen starter ud med en vildt lækker og nem tortillalasagne med bacon og ost. Server en lækker salat til.

Cremet Pastaret Med Champignon, Rød Pesto Og Syltede Hvidløg

Tirsdag – I dag er det en herlig cremet pastaret, som er at finde på menuen.

Engelske Pølsehorn Med Butterdej, Medister Og BBQ

OnsdagSmå engelsk inspireret pølsehorn med butterdej og BBQDe er nemme at lave og smager så godt. De kan nydes varme og kolde og kan også fryses.

Skøn Spaghetti Bolognese Med Røget Bacon - Nem Aftensmad

Torsdag – En skøn opskrift på spaghetti bolognese med røget bacon

Nachos Med Pulled Kylling, BBQ Sauce Og Cheddar

Fredag – Det er fredag! Så nyd aftenen med nogle vildt lækre nachos med bbq og kylling! De er nemme at lave og smager så godt.

Lækre Brødhapsere Med Flødeost Og Cremet Kantarelfyld

Lørdag – Det er jo weekend. Så nyd nogle lækre brød med flødeost og cremet kantarelfyld. Spis dem sammen med andre små hapsere eller bare en lækker stor salat til.

Lækker Sprød Salat Med Rodfrugter, Græskarkerner og Dressing

Søndag – I dag er der faktisk salat på menuen! Den kan nydes som den er bare med lidt brød eller pasta til evt. Den er også god som tilbehør til kød eller fjerkræ.

Jeg håber, at madplanen kan bruges! 🙂

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂