Skøn madplan for uge 26 med masser af forskellige lækre retter heriblandt minitærter, salater, flautas, pastasalat og flere lækre retter. Jeg håber, at du kan finde lidt inspiration! 🙂

Har du set mit opslag med 50 lækre idéer til frokost, aftensmad, snacks, desserter og drinks, som er perfekte til det varme vejr?Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde (og meget nemme retter).

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

I er heldigvis glade for mine madplaner! (Mine tidligere madplaner kan findes lige her) Så jeg har lavet en ny for den kommende uge! Jeg håber, at I vil tage godt imod den! 🙂 Jeg har valgt at lave madplan hver lørdag her på bloggen og I vil derfor fremover hver lørdag kunne finde en ny madplan her på siden før kl 11. Så er der stadig masser af tid til at planlægge og handle til den kommende uge.

Lidt praktisk om min madplan:

I denne her madplan kommer der ikke til at være dage med fokus på rester eller rugbrødsdage for at holde prisen nede. Der vil nogle dage være mad til overs, men de fleste af mine retter er frysevenlige og du kan også vælge at skære en eller 2 dage fra og så blot nyde rester de dage. Jeg arbejder hjemme, og min kæreste er hjemme 4 dage om ugen og de resterende dage får han rester fra aftensmaden med i madpakken (hvis der er rester), så de fleste rester får vi spist til frokost. Ellers så fryser vi maden ned og så har vi et lækker måltid til en dag, hvor vi har for travlt til at lave noget i køkkenet. Så brug denne her madplan til inspiration. Hvis du gerne vil spare penge, så skær et par dage fra og nyd rester dagen efter til aftensmaden 🙂

Du vil i denne madplan også finde en ekstra opskrift til weekenden, hvis der skal hygges lidt ekstra. Farverige chokoladebrud, som ungerne kan være med til at lave. 

Jeg vil i denne madplan fokusere på en familie på 4 personer, hvor alle vil kunne blive mætte også selvom det er 4 voksne 🙂 Du kan altid halvere en opskrift, hvis I kun er 2 eller nyde rester dagen efter til frokost eller fryse maden ned, hvis den er frysevenlig. Vi er desuden heller ikke bange for kalorier (hvilket nok også ses i madplanen). Jeg vil altid anbefale at lave en lækker salat til aftensmaden – dog ikke hvis der er tale om suppe 😉 Denne madplan er kun til inspiration, så der bliver ikke lavet indkøbsliste. Hvis der ønskes flere madplaner i fremtiden og der vil være stemning for at der kommer indkøbsliste til planen, så vil jeg selvfølgelig kigge på det!

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Jeg har derfor planlagt flere opskrifter på lækre salater i den kommende tid og jeg har allerede lavet to skønne salater til jer! En med ovnbagte gulerødder, feldsalat, ristede kikærter og en skøn dressing og en anden med ovnbagte peberfrugter, feta og kikærter og en tredje med persille, tomat, mandler og feta. Det er lækre salater til hovedretten eller til gæsterne i weekenden 🙂 Der vil komme flere salater på listen fra næste uge af og dem kan I godt glæde jer til. Mums!

Madplan Uge 26:

Mandag – Start ugen ud med en lækker bruschetta inspireret pastasalat. Server evt lidt kylling ved siden af. Der er muligvis rester til frokost tirsdag, så jeg anbefaler at servere de hjemmelavet brødcroutoner ved siden af og opbevare de resterende i en lufttæt beholder til næste dag. Så er de lækre sprøde til frokosten 🙂

Tirsdag – Små nemme lækre tærter med spinat og flødeost. Der kan tilføjes f.eks. skinkestrimler i mikset. Men de kan også nydes som de er med en god salat til og evt kød, hvis du ikke ønsker en vegetaraften 🙂

OnsdagEn super lækker persillesalat med feta og mandler. Server et lækkert stykke kød til eller blot en grillet kotelet eller grillpølse, som jo også smager herligt! 😀 Ristet brød til og evt lidt nye kartofler… uhm en menu i dag!

Torsdag – Loaded kartoffel dip – inspireret af den topping som man kommer ovenpå loaded baked potatoes (creme fraiche, cheddar, bacon og purløg). Den er fantastisk som dip, men også helt vildt lækker ovenpå en bagt kartoffel (surprise surprise 😀 ) så menuen er bagte kartofler med denne lækre dip. Server evt en lækker salat til og et stykke kød.

Fredag – Lad os starten fredagen med en lækker salat med mørt kød! Det er er min yndlingssalat med nyretap, bagte peberfrugter og stegt aubergine. Server lidt ristet brød til. En nyretap er ikke indmad, det er en muskel, som sidder over nyren og dette stykke kød er så mørt og lækkert.

Lørdag (chokoladebrud) – Denne her lørdag bliver mega nem! Der er planlagt jalapeño popper sandwiches! Gang opskriften med 2 og så er der til 4 personer. Lad jer endelig ikke skræmme af jalapeños, de friske er ikke ret stærke. I kan også vælge at bruge grøn peberfrugt i stedet for 🙂

Skal der hygges lidt ekstra og har du ungerne med i køkkenet? Så prøv disse lækre farverige chokoladebrud. De smager herligt og man kan komme hvad som helst i.

Søndag – Søndagens menu bliver disse sprøde flautas med oksekød og salattern. Jøsses… de smager åndssvagt godt og så er de farligt nemme at lave! 😀

Jeg håber, at madplanen kan bruges! 🙂

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg har desuden også lige oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂