Madplan uge 16 består af 7 lækre retter til aftensmad. Nogle af dem er hurtige at lave og andre kræver lidt hyggelige timer i køkkenet. Ugen består blandt andet af pizzaboller, forårsruller med stegt nudler og big mac fritter!

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Du kan finde en masse andre lækre salater lige HER. Der finder du også lækre pastasalater, kartoffelsalater og andet, som egner sig godt til madpakken.

Madplan Uge 16

Big Mac Fritter

Mandag: Big Mac fritter med salat til.

Italiensk Bryllupssuppe

Tirsdag: Italiensk bryllupssuppe.

Andesalat

Onsdag: Sandwiches med andesalat lavet på confiteret and på dåse.

Danskvandsboller Med Tomat Og Ost

Torsdag: Pizzaboller med vesterhavsost.

Forårsruller Med Svinekød

Fredag: Sprøde forårsruller med svinekød og stegte nudler.

Knoldsellerimos - Små Brød Med Knoldselleri Og Karse

Lørdag: Knoldsellerimos, salat og sous vide striploin

Dumplings Med And

Søndag: Dumplings med and og chilipasta/soyadip.

Cheesecake Dessert I Glas Med Banankage

Dessert: Cheesecake i glas med banankage og hindbær.

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂