Madplan uge 11 – En ny uge med 7 lækre retter til aftensmaden! Hverdagene står på lækre og nemme retter og weekenden står ekstra hygge! I denne uge finder du blandt andet asiatisk inspireret millionbøf, hjemmelavet pizza og sandwich med oksekød og bearnaisemayo.

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Du kan finde en masse andre lækre salater lige HER. Der finder du også lækre pastasalater, kartoffelsalater og andet, som egner sig godt til madpakken.

Madplan Uge 11

Millionbøf Med Asiatisk Twist

Mandag: Asiatisk inspireret millionbøf.

Kartoffelfad Med Hamburgerryg

Tirsdag: Kartoffelfad med hamburgerryg og salat til.

Den Bedste Pizza Opskrift - Pizzadej Der Ikke Skal Hæve

Onsdag: Hjemmelavet pizza med dej der ikke skal hæve, så der er pizza på ingen tid!

Sommerfuglekylling Med Rodfrugter Og Hvidløg

Torsdag: Sommerfuglekylling med ovnbagte rodfrugter og hvidløg. Den passer sig selv i ovnen.

Kartoffelkroketter Med Bacon Og Ost

Fredag: Ost og baconfyldte kartoffelkroketter med oksefilet (eller andet oksekød) til.

Bøf Bearnaise Sandwich

Lørdag: Sandwich med rester af oksefilet og bearnaisemayo.

Taco Al Pastor Møder Kebabrullen

Søndag: Al pastor tacos møder kebabrullen! Al pastor krydret nakkefilet med kebabdressing og salat.

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂