Den nemmeste softice på 5 minutter og så smager den så godt! Det er en dessert for hele familien og den kan spises som den er eller nydes i en vaffel eller bare spises i en skål med en lækker topping.

Du kan til enhver tid skifte jordbær ud med en anden frugt – du skal bare huske, at den skal være frossen. Banan kan også droppes, hvis du ikke er vild med banan, men bananen kan stort set ikke smages i denne softice, fordi den blot er med til at gøre softicen ekstra cremet, den er der ikke for at få desserten til at smage af banan.

Jeg har også lavet det som kaldes “nice cream” her på bloggen. Nice cream er en form for is, men i stedet for fløde og æg, så bruges der frossen banan. Desserten kan derfor ikke kaldes for is, fordi det faktisk bare er blendet frosne bananer med smag – som iøvrigt smager fantastisk OG kan nydes til morgenmad uden dårlig samvittighed. Den opskrift finder du lige HER.

Denne softice er desværre ikke morgenmadsvenlig, da vaniljecreme bestemt ikke er sundt. Men det er en lækker dessert, når man trænger til noget sødt og så er den færdig på ingen tid og hvem elsker ikke softice?

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Lækker Cremet Softice På 5 Minutter Med Vanilje, Jordbær Og Banan Lækker Cremet Softice På 5 Minutter Med Vanilje, Jordbær Og Banan

Tjek lige den cremede softice konsistens? Jeg kunne spise hele portionen! Du kan nyde isen som den er eller toppe den med frisk frugt, granola eller andet lækkert.

Lækker Cremet Softice På 5 Minutter Med Vanilje, Jordbær Og Banan

Lækker Cremet Softice På 5 Minutter Men Vanilje, Jordbær Og Banan
Udskriv Pin Opskriften
3.67 fra 3 stemmer

Lækker Cremet Softice På 5 Minutter Men Vanilje, Jordbær Og Banan

En lækker og nem softice med kun 4 ingredienser. Den kræver ingen ismaskine og ingen ventetid. Den er færdig på under 5 minutter og så smager den lækkert. 
Ret Dessert
Keyword Is, Softice
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 5 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 400 g frosne jordbær
  • 200 g frosne stykker banan (de skal være meget modne - frys dem 8 timer i forvejen)
  • 1-2 spsk vaniljeekstrakt (valgfrit - men den ekstra vaniljesmag er lækker)
  • 500 ml vaniljecreme / vaniljesauce (bare den på karton)

Sådan gør du

  • Kom alt i en foodprocessor og blend, indtil du har en cremet softice.
  • Så nemt er det! Velbekomme.
Sociale Medier:

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge med lige her 🙂

Lækker Cremet Softice På 5 Minutter Med Vanilje, Jordbær Og Banan Lækker Cremet Softice På 5 Minutter Med Vanilje, Jordbær Og Banan