Jeg elsker koldskål og jeg elsker milkshakes og smoothies – så jeg har lavet en kombination! Min yndlings opskrift på koldskål blendet med frosne jordbær = en himmelsk, frisk, tyk og lækker sommerdrik!

Prøv evt. også min granatæblekoldskål – den er virkelig lækker og frisk!

Denne drik er både lækker, når den er nylavet (så er den tyk, fordi den stadig er halvfrossen pga. bærerne), men også efter at have været opbevaret i køleskabet i et par dage (den kan også nydes i en tallerken med kammerjunker, som en normal koldskål). Den kan holde sig et par dage i køleskabet i lufttæt beholder.

Koldskåldrik med jordbær

Du kan også bruge anden frossen frugt eller bær.

Hvis ikke alt shaken bliver drukket, så kan det overskydende røres sammen med det sidste koldskål og nydes som lækker jordbærkoldskål. Så lækkert!

Koldskål drink med jordbær

Frisk Og Skøn Iskold Jordbærkoldskål Drik
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 1 stemme

Frisk Og Skøn Iskold Jordbærkoldskål Drik

Lækker koldskål drik med jordbær. Fantastisk sommer drik.
Ret Drik, Drink, Koldskål
Køkken Dansk
Keyword Jordbær, Koldskål
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 2 minutter
Samlet tid 7 minutter
Antal 6 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Bland kærnemælk, sukker, fløde, vanilje og citron.

  • Rør i det, indtil sukkeret er opløst i blanding.

  • Kom de frosne jordbær i en blender og tilføj 700 ml koldskål (du kan også sagtens bruge mindre eller mere - hvis du bruger mindre, så bliver shaken en del tykkere og omvendt hvis du bruger mere).

  • Blend, indtil du har en lækker og tyk shake.

  • Hæld på glas og nyd det!

  • Velbekomme.

Noter

Jeg blander det overskydende af shaken (hvis vi ikke får det drukket) med det sidste koldskål og så spiser vi det som almindelig koldskål med kammerjunker senere på dagen - det kan opbevares et par dage i køleskabet.

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂

koldskål drink med jordbær