Cremet pasta med chili er inspireret af retten manti. Denne ret er på ingen måde som manti, men inspirationen er alligevel kommet fra den ret med chili, yoghurt og spidskommen samt pasta.

Den varme pasta vendes i den krydrede kolde yoghurtsauce og serveres med det sammen med chiliolie og uhm, så simpelt og så lækkert!

Hvad er manti? Manti er fyldt pasta med krydret oksekød serveret med yoghurtsauce og chilismør. Smager himmelsk! Du kan se min udgave af retten her.

Opskrift på cremet pasta med chili.

Cremet pasta med chili
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 3 stemmer

Cremet pasta med chili

Lækker cremet pastaret med chili.
Ret Pastaret
Køkken Fusion
Keyword Pasta
Forb. tid 2 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 17 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Jeg har næsten altid et glas hjemmelavet hvidløgsolie og et glas hjemmelavet chiliolie i køleskabet – men har du ikke det, så skal de to ting selvfølgelig laves først – begge dele er også fantastisk på meget andet!
  • Kog pastaen al dente.
  • Imens pastaen koger røres græsk yoghurt, vand, spidskommen, koriander, salt, peber og hvidløgsolie sammen og mikset smages til – husk pastaen suger noget af smagen.
  • Hak persillen, så den er klar.
  • Så snart pastaen er færdig, skal den drænes for vand og derefter med det samme (imens den er varm) vendes i den kolde yoghurtdressing.
  • Servér straks og top med ønsket mængde chiliolie og persille.
  • Velbekomme.

Noter

Pastaen vil suge en del af dressingen, så derfor er retten klart bedst serveret med det samme. Den kan dog også fint spises kold i 2-3 dage efter, som en slags pastasalat. 

Tips til opskriften

Pastaen vil suge en del af dressingen, så derfor er retten klart bedst serveret med det samme. Den kan dog også fint spises kold i 2-3 dage efter, som en slags pastasalat. 

Cremet pasta med chili

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest