Svinekæber braiserede i øl, bouillon og andet lækkert smager himmelsk! Her er svinekæberne serveret i bløde tacos med lime, chili og rødløg, men retten kan også sagtens serveres over kartoffelmos eller andet. Det er virkelig en lækker opskrift på svinekæber!

Søger du andre opskrifter med svinekød, så har jeg samlet alle mine opskrifter lige HER. Der er alt fra denne ret selvfølgelig til lækre jalapeños poppers, stegt flæsk sandwiches og kartoffelsalat med flæskesvær.

Jeg får ikke svinekæber tit – faktisk meget sjældent. Men disse var på bud og jeg smed dem fryseren, indtil jeg fandt den bedste både at lave og servere dem på. Det blev til disse virkelig lækre tacos, som min kæreste også var helt vild med. De skal simre i 3 timer, men det er også det hele værd!

Tips til denne ret med svinekæber

Som nævnt længere oppe, så kan du servere svinekæberne fra gryden over kartoffelmos, ris, pommes anna eller til noget andet end i tacos.

Hvis du vil servere dem som tacos, som jeg gør i denne opskrift så kan du nemt tilføje andet i dine tacos. F.eks. majs, creme fraiche og andet lækkert.

Gryderetten med svinekæber kan nemt fryses.

Braiserede Svinekæber - Bløde Tacos Med Svinekæber Braiserede Svinekæber - Bløde Tacos Med Svinekæber Braiserede Svinekæber - Bløde Tacos Med Svinekæber Braiserede Svinekæber - Bløde Tacos Med Svinekæber

Braiserede Svinekæber - Bløde Tacos Med Svinekæber
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 3 stemmer

Braiserede Svinekæber - Bløde Tacos Med Svinekæber

Lækre bløde tacos med svinekæber. 
Ret Aftensmad, Tacos
Keyword Øl, Svinekæber
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 3 timer
Samlet tid 3 timer 10 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

 • Hak løg og hvidløg.
 • Kom olie i en lille gryde (se note). 
 • Drys salt og peber på svinekæberne og brun dem i gryden. 
 • Fjern kæberne fra gryden og steg løg og hvidløg i et par minutter.
 • Tilføj øl, spidskommen, tomatpuré og bouillonterning. 
 • Kom kæberne tilbage i gryden og hæld nu vand i til de er dækket. Jeg brugte cirka 600 ml vand. 
 • Kom låg på og lad kæberne simre i 2½ time. 
 • Tag nu låget af og lad dem simre videre i 30 minutter, så væsken reducere. 
 • Smag saucen til og brug nu en ske til at skille kæberne ad i mindre stykker. 
 • Skær rødløg og jalapeños ud i skiver, lune dine tortillas, hak persille og skær lime ud. 
 • Så er retten klar til at blive serveret. Lad folk samle deres egne tacos, så kom tortillas, rødløg, jalapeños, lime, persille og gryden med svinekæber på bordet.
 • Velbekomme.

Noter

Det er bedre at bruge en lille gryde, så der bruges mindre væske. Svinekæberne skal kun lige kunne være der i efter de er brunet af. 

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Braiserede Svinekæber - Bløde Tacos Med Svinekæber Braiserede Svinekæber - Bløde Tacos Med Svinekæber Braiserede Svinekæber - Bløde Tacos Med Svinekæber