Tortillalasagne med masser af ost, bacon og andre lækre sager. En nem og lækker ret til aftensmaden, som alle vil nyde. Jalapeños kan undlades, hvis man ikke er til det stærke. Men hvem elsker ikke bacon til aftensmad? Prøv denne lækre tortillalasagne.

Jeg elsker tortillalasagne. Det er en lækker måde at spise tortillas på og anderledes. Den kan sådan fyldes med lige det man har i køleskabet grøntsager, kylling, skinke osv!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Søger du andre idéer til aftensmaden, så har jeg en masse andre herlige opskrifter her på bloggen, som du kan finde lige HER. Der vil du også kunne finde en masse ugentlige madplaner.

Tips til tortillalasagne

Tortillalasagne kan laves på mange måder. Jeg har en anden lækker version lige HER. Den er med oksekød, salsa og ost.

Denne tortillalasagne kan som sagt laves uden jalapeños, men ønsker man lidt mere farve til retten og mere grønt, så kan du bruge en grøn peberfrugt skåret i små tern (dette smager virkelig også godt).

Tortillalasagne Med Bacon, Ost, Tomat Og Jalapeños Tortillalasagne Med Bacon, Ost, Tomat Og Jalapeños

Tortillalasagne Med Bacon, Ost, Tomat Og Jalapeños
Udskriv Pin Opskriften
No ratings yet

Tortillalasagne Med Bacon, Ost, Tomat Og Jalapeños

En herlig og nem opskrift på en tortillalasagne. Du behøver ikke bruges jalapeños, hvis du ikke er til det stærke eller hvis retten skal serveres for børn. Brug evt. grøn peberfrugt i stedet for så. 
Ret Aftensmad
Keyword Tortillalasagne
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 6 personer

Ingredienser

Sådan gør du

 • Steg bacon sprødt og skær 4 af skiverne i mindre stykker - resten af skiverne skal indeni.
 • Find en springform som passer til  tortilla pandekagerne. 
 • Tænd ovnen på 180 grader varmluft. 
 • Du bestemmer selv, hvordan du vil bygge denne tortillalasagne op. Men her kommer hvordan jeg gjorde det.
 • Smør alle tortillas med flødeost (1/3 af en pakke per pandekage) og drys salt og peber over.
 • Kom lidt jalapeños skiver på en af dem, nogle bacon skiver (der skal være bacon skiver nok til 3 af lagene foruden de 4 til toppen), så 1/3 af majsene på og drys lidt cheddar over. Der skal være nok cheddar til alle lag, men gem den største portion til toppen. 
 • Kom pandekagen i springformen. 
 • Den næste pandekage får ½ af tomatskiverne på og drysses med cheddar og placeres ovenpå den anden pandekage i springformen. 
 • Disse lag gentages på 5 af pandekagerne i alt, 3 af dem med ost, jalapeños, majs og bacon og 2 af dem med tomat og ost. 
 • Den sidste pandekage til toppen får de sidste jalapeños skiver, de 4 skiver bacon skåret i mindre stykker og den sidste portion cheddar. 
 • Tortillalasagnen er nu klar til at komme i ovnen og bage i 10-15 minutter eller indtil kanten er gylden. 
 • Den er nu klar til servering. 
 • Velbekomme. 

Noter

Tortillalasagne kan gemmes til næste dag i køleskabet og så sættes i en kold ovn og lunes ved 180 grader varmluft indtil osten på toppen begynder at blive godt gylden - så vil bunden også blive gylden og sprød. 
Sociale Medier:

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge med lige her 🙂

Tortillalasagne Med Bacon, Ost, Tomat Og Jalapeños Tortillalasagne Med Bacon, Ost, Tomat Og Jalapeños