Sprøde Kartofler Stegt I Andefedt – De Bedste Pandestegte Kartofler

Sprøde Kartofler Stegt I Andefedt – De Bedste Pandestegte Kartofler

Helt igennem sprøde kartofler stegt i andefedt. De er super til en god bøf, en lækker sauce og en god salat. De er desuden rigtig nemme at lave!

Andefedt giver en helt fantastisk smag til kartoflerne. Andefedtet her er fra da jeg lavede forårsruller og kartoffelkroketter med confiteret and og fedtet blev gemt til andre opskrifter. Disse sprøde kartofler blev en af de opskrifter, hvor andefedtet blev brugt.

De her kartofler vil imponere både familien og vennerne! De er så sprøde og lækre og smagen der kommer fra andefedtet er så godt!

Har du ikke noget andefedt og vil du gerne opnå sprøde kartofler alligevel? Så har jeg en anden opskrift med olie og klaret smør, som du finder lige HER. De bliver ligeså sprøde og lækre.

Tips til disse kartofler stegt i andefedt

Det er meget vigtigt at kartoflerne bliver kogt, indtil “fluffy”, da du på den måde opnår de bedste sprøde kartofler, når de steges i andefedt.

Husk at salte dem godt.

De kan også skæres i andre former og størrelse. F.eks. i pomfritter og så serveres disse sprøde kartofler, som en snack med en lækker dip eller sauce til.

Sprøde Kartofler Stegt I Andefedt - De Bedste Pandestegte Kartofler Sprøde Kartofler Stegt I Andefedt - De Bedste Pandestegte Kartofler Sprøde Kartofler Stegt I Andefedt - De Bedste Pandestegte Kartofler Sprøde Kartofler Stegt I Andefedt - De Bedste Pandestegte Kartofler

Sprøde Kartofler Stegt I Andefedt - De Bedste Pandestegte Kartofler
Udskriv Pin Opskriften
4.34 fra 3 stemmer

Sprøde Kartofler Stegt I Andefedt - De Bedste Pandestegte Kartofler

Sprøde kartofler stegt i andefedt er det perfekt tilbehør til en god bøf.
Ret Kartofler, Tilbehør
Køkken Fransk
Keyword Andefedt, Kartofler
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 40 minutter
Antal 4 personer

Sådan gør du

  • Skræl kartoflerne og skær dem ud i tern. 
  • De skal nu koges i saltet vand, indtil de er fluffy og til de næsten går i stykker. Det giver det bedste resultat. 
  • Hæld vandet forsigtigt fra kartoflerne. 
  • Kom andefedtet på en varm pande og steg kartoflerne ved middel-høj varme, men pas på de ikke brænder på. De er nemmest at få sprøde ved høj varme.
  • Når de er færdige, så skal de dryppe af og så drysses med salt.
  • Så er de klar til servering.
  • Velbekomme. 

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Sprøde Kartofler Stegt I Andefedt - De Bedste Pandestegte Kartofler Sprøde Kartofler Stegt I Andefedt - De Bedste Pandestegte Kartofler Sprøde Kartofler Stegt I Andefedt - De Bedste Pandestegte Kartofler2 thoughts on “Sprøde Kartofler Stegt I Andefedt – De Bedste Pandestegte Kartofler”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *