Nem pastaret med friske tomater, løg og frikadeller af medister. En pastaret for hele familien som er klar på 30 minutter.

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Pasta, pasta og atter pasta. Jeg elsker det! Denne ret med pasta, tomat og frikadeller er klar på ingen tid og så smager den skønt. Den er også frysevenlig og også lækker kold. Du kan også pifte retten endnu mere op ved at komme alt i et fad og toppe med ost og bage i 10 minutter ved 180 grader varmluft eller indtil osten er smeltet.

Skal vi ikke bare komme i gang med denne pastaret?

Skøn Pastaret Med Tomat Og De Nemmeste Frikadeller - Nem Aftensmad Skøn Pastaret Med Tomat Og De Nemmeste Frikadeller - Nem Aftensmad

Skøn Pastaret Med Tomat Og De Nemmeste Frikadeller - Nem Aftensmad
Udskriv Pin Opskriften
No ratings yet

Skøn Pastaret Med Tomat Og De Nemmeste Frikadeller - Nem Aftensmad

Nem og lækker pastaret på kun 30 minutter. Frikadellerne er lavet af medister, så det gør retten ekstra nem. 
Ret Aftensmad
Keyword Pasta
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Kog pastaen efter pakkens anvisning.
  • Skær spidsen af medisterpølsen og tryk kødet ud og form det i nogle mindre kødboller/frikadeller.
  • Kom olie på en pande og steg dem indtil de er gyldne og færdige.
  • På en stor pande tilføjes lidt olie, tomat, løg og hvidløg og det steges, indtil løgene er en smule bløde.
  • Tilføj citronsaft og smag til med godt med salt og peber. 
  • Vend pastaen i og basilikum.
  • Kom frikadellerne på toppen og så er retten klar til servering.
  • Velbekomme. 
Anbefalinger på andre lækre retter med pasta:

Jeg elsker lækre pastasalater og jeg vil specielt anbefale min pastasalat med pikantost, kylling og bacon. En anden pastasalat, som jeg også bare elsker er denne pastaret med æg, pesto og parmeskinke. Ønsker du en varm ret, så vil jeg anbefale min one pot pastaret med rød pesto.

Sociale Medier:

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge med lige her 🙂

Skøn Pastaret Med Tomat Og De Nemmeste Frikadeller - Nem Aftensmad Skøn Pastaret Med Tomat Og De Nemmeste Frikadeller - Nem Aftensmad