Pitabrøds burger med hjemmelavet dressing smager så godt! Jeg lavede disse på min stegeplade til vores gasgrill, men de kan også sagtens laves på en pande uden problemer.

Tricket til rigtig smeltet ost på dine bøffer? Luk dem inde, så dampen smelter osten. På en pande kommer jeg enten låg på eller et træskærebræt, så smelter osten så godt. På grillen har jeg en metal “osteklokke”, som jeg sætter over bøfferne og det virker lige så godt.

Prøv også Big mac pitabrøds pizza

Opskrift på pitabrøds burger

Pitabrøds burger
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 4 stemmer

Pitabrøds burger

Lækre pitabrøds burgere!
Ret Pitabrøds burger
Køkken Fusion
Keyword Burger
Forb. tid 35 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 50 minutter
Antal 6 stk

Ingredienser

Dressing

Sådan gør du

  • Først laves burgerdressingen – hak løg og de syltede agurker fint. Rør sammen med de resterende ingredienser.
  • Snit løg og salat.
  • Fordel oksekødet i 12 portioner og form dem til kugler. Skær cheddarskiverne i halve.
  • Rist pitabrødene og opbevar i et rent viskestykke.
  • På enten en varm grillplade eller pande mases/knuses 4-6 bøffer ad gangen med lidt olie og drysses med salt og peber. Når de er færdige på den ene side, så vendes de om og alle får en halv skive ost ovenpå. Læg bøfferne 2 og 2 ovenpå hinanden og kom et låg eller skærebræt over hvis pande eller en slags metal osteklokken på hvis grillplade bruges, så osten kan smelte bedre (dog valgfrit). Dette gentages, indtil alle bøfferne er stegt.
  • Så skal burgerne blot bygges ved at skære pitabrødene op, godt med dressing, salat, løg, 2 bøffer med ost og mere burgerdressing.
  • Velbekomme.

Tips til opskriften

De kan også nydes kolde i madpakken dagen efter – men de er selvfølgelig allerbedst varme, så osten er smeltet og lækker.

Pitabrøds burger

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest.