Persillesalat er bare så godt. Jeg elsker at bruge feta i salat og det går så godt sammen med persille! Salaten er frisk og lækker og godt tilbehør til aftensmaden eller ovenpå brød, som en form for anderledes bruschetta – det smager så godt.

Kombinationen af persille og feta er virkelig godt – jeg bruger det også i mine græsk farsbrøds hapsere. Når det så blandes med tomat, rødløg og mandler… mums! Super lækkert tilbehør, men også godt som en snack eller forret ovenpå ristet brød.

Jeg har desuden også lige oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mangler du inspiration til andre salater, så kan jeg anbefale at tjekke min kategori salater ud. Den vil i løbet af tiden blive fyldt med flere og flere lækre opskrifter.

Jeg anbefale at servere denne lækre persillesalat på brød til et lækkert stykke kød eller en grill pølse. Den vil også være god til noget kylling og bagte kartofler.

Lad os komme i gang med denne skønne persillesalat!

Den Bedste Persillesalat Med Tomat, Feta Og Mandler Den Bedste Persillesalat Med Tomat, Feta Og Mandler
Den Bedste Persillesalat Med Tomat, Feta Og Mandler
Udskriv Pin Opskriften
No ratings yet

Den Bedste Persillesalat Med Tomat, Feta Og Mandler

En herlig og nem opskrift på persillesalat. Lækkert ovenpå brød!
Ret Salat, Tilbehør
Keyword Persillesalat
Forb. tid 10 minutter
Evt. trækketid 1 time
Samlet tid 10 minutter
Antal 6 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Kom tomater, rødløg, persille, citron, salt, peber og olie i en skål.
  • Rør det godt sammen og lad det hele trække i køleskabet i 1 times tid.
  • Vend nu forsigtigt mandler og fetaosten i.
  • Tomatsalaten er nu klar til servering - prøv den på ristet brød... mums
  • Velbekomme. 

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂

Den Bedste Persillesalat Med Tomat, Feta Og Mandler