Pastasalat med hjemmelavet pesto rørt med creme fraiche og toppet med ristede græskarkerner og feta. Det er en fantastisk og nem pastasalat, som kan nydes alene eller bruges som tilbehør.

Jeg lavede en fantastisk opskrift på hjemmelavet pesto med græskarkerner og der blev en stor portion, så noget af det ville jeg bruge i en anden opskrift og det blev denne cremede pastasalat. Den er så hurtig, lækker og nem at lave.

Jeg har masser af pastasalater på min blog og andre lækre pastaretter. Du kan finde alle mine opskrifter med pasta lige HER.

Pastasalaten her kan nemt nydes som et måltid i sig selv, men den er også super som tilbehør eller som en del af et større buffetbord. Vi nyder at tilføje ekstra salat i bunden af en boks og så komme pastasalaten ovenpå og medbringe den på tur, som madpakke.

Tips til denne pastasalat

Du behøver ikke bruge min hjemmelavede pesto opskrift. Alle pestoer fungerer godt i denne pastasalat.

Ristede pinjekerner, mandler, valnødder, pistacie, solsikkekerner eller andet kan også tilføjes på toppen i stedet for græskarkerner.

Pastasalaten kan holde sig ca. 3 dage i køleskabet i lufttætbeholder.

Pastasalat Med Hjemmelavet Pesto, Græskarkerner Og Feta Pastasalat Med Hjemmelavet Pesto, Græskarkerner Og Feta Pastasalat Med Hjemmelavet Pesto, Græskarkerner Og Feta

Pastasalat Med Hjemmelavet Pesto, Græskarkerner Og Feta
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 1 stemme

Pastasalat Med Hjemmelavet Pesto, Græskarkerner Og Feta

Lækker og nem pastasalat med hjemmelavet pesto
Ret Pastasalat
Køkken Dansk
Keyword Feta, Græskarkerner, Pasta, Pesto
Forb. tid 15 minutter
Samlet tid 15 minutter
Antal 6 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Koge pastaen efter pakkens anvisning.
  • I mens ristes græskarkernerne på en varm pande med lidt olie og salt. De skal ristes, indtil de begynder at poppe og blive gyldne. 
  • Rør pesto og creme fraiche sammen.
  • Skær feta ud i små stykker.
  • Skyl den færdige pasta under koldt vand og lad det dryppe af.
  • Kom pastaen i en stor skål, og rør pesto og creme fraiche blandingen i.
  • Kom salat på en tallerken og kom pastaen ovenpå.
  • Fordel så feta og græskarkerner på toppen og så er den klar til servering.
  • Velbekomme.

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Pastasalat Med Hjemmelavet Pesto, Græskarkerner Og Feta Pastasalat Med Hjemmelavet Pesto, Græskarkerner Og Feta