Skønne og sprøde ovnbagte taquitos! Tortillaruller med pulled pork og cheddar. En super lækker snack eller nem frokost 🙂 Denne gang ovnbagte, så de er knap så usunde. De kan selvfølgelig også laves med krydderet stegt oksekød eller krydret kylling.

Jeg elsker, at lave taquitos! Super nemme og de kan fyldes med hvad som helst.

En anden fantastisk udgave af taquitos er mine pizza taquitos! De er stegt på en pande, så de bliver ekstra sprøde og pizzafyldet smager fantastisk!

8 taquitos

Du skal bruge:

Medium tortillas (de almindelige bliver for store, men de kan selvfølgelig bruges – dog er min mængde at pulled pork til medium størrelsen)
500 gram pulled pork – min opskrift er her 
Creme fraiche
Cheddarost
Persille

Sådan laves de:

Tænd ovnen på 160 grader varmluft.

Varm evt pulled pork op på en pande eller i mikroovnen, hvis det er en rest pulled pork. Jeg havde en portion hjemmelavet pulled pork fra fryseren. Det er lidt nemmere at fordele, når det er lunt og fedtet er smeltet.

Smør creme fraiche på en tortilla.

Kom nu 1/8 af svinekødet på i en stribe.

Drys cheddar på og frisk persille.

Nu skal den blot rulles stramt.

Dette gøres ved alle 8 tortillas.

Kom dem på en bageplade og bag dem i 12-15 minutter eller indtil varme og sprøde.

Server dem lune.

Velbekomme 🙂

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig.