Cremet pastaret med hakket kylling, tomatpesto og flødeost. En ret der er færdig på bare 15 minutter og så smager den så skønt. Toppet med semitørrede tomater og revet parmesan.

Med pasta kan du lave masser af lækre retter. Du kan finde alle mine pastaretter samlet lige HER. Der er alt fra one pot pasta til lasagne og lækre pastasalater.

Jeg er vild med sammensætningen af pesto og flødeost vendt i pasta. Sammen med kylling og hjemmelavede semitørrede tomater, så er det bare endnu bedre!

Denne pastaret er en herlig hverdagsret, fordi den kun tager 15 minutter at bikse sammen. Du kan vælge at lave en salat til også, men det er selvfølgelig valgfrit.

Tips til cremet pastaret

I stedet for hakket kyllingekød, så kan du bruge kyllingebryst skåret i mindre stykker.

Du kan tilføje grøntsager f.eks. peberfrugt, løg, majs eller andet til retten eller servere en lækker salat til.

Denne pastaret er bedst serveret varm.

Jeg bruger hjemmelavet tomatpesto i denne ret, men du kan bruge hvilken som helst pesto og den behøver ikke være hjemmelavet. Men bruger du ikke min hjemmelavet tomatpesto, men derimod en købt tomatpesto, så ville jeg kun anvende 1-1½ dl pesto.

Opskrift På Cremet Pastaret Med Tomatpesto, Kylling Og Flødeost Opskrift På Cremet Pastaret Med Tomatpesto, Kylling Og Flødeost Opskrift På Cremet Pastaret Med Tomatpesto, Kylling Og Flødeost

Opskrift På Cremet Pastaret Med Tomatpesto, Kylling Og Flødeost
Udskriv Pin Opskriften
No ratings yet

Opskrift På Cremet Pastaret Med Tomatpesto, Kylling Og Flødeost

Lækker pastaret med hakket kylling, tomatpesto og flødeost. 
Ret Aftensmad, Pastaret
Keyword Kylling, Pasta, Tomatpesto
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 15 minutter
Antal 4 personer

Sådan gør du

  • Kog pastaen efter pakkens anvisning. 
  • Kom lidt olie på en stor pande og steg kylling med salt og peber. 
  • Når kyllingen er stegt, så tilføjes flødeost og tomatpesto på panden. 
  • Når alt er rørt godt sammen, så vendes pastaen i.
  • Server pastaretten med semitørrede tomater og revet parmesan.
  • Velbekomme. 

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Opskrift På Cremet Pastaret Med Tomatpesto, Kylling Og Flødeost Opskrift På Cremet Pastaret Med Tomatpesto, Kylling Og Flødeost Opskrift På Cremet Pastaret Med Tomatpesto, Kylling Og Flødeost