Madplan uge 16 består af 7 skønne retter til aftensmad og en sød opskrift. I denne uge finder du blandt andet tortillapizza, kebabtoast og en lækker salat med kylling.

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Du kan finde en masse andre lækre salater lige HER. Der finder du også lækre pastasalater, kartoffelsalater og andet, som egner sig godt til madpakken.

Madplan Uge 16

Svensk Pølseret Med Pasta

Mandag: Svensk pølseret med pasta med salat til.

Tortillapizza Med Pepperoni

Tirsdag: Tortilla pizzaer med salat og hjemmelavet pizzadressing.

Salat Med Parmesandressing, Bacon Og Kylling

Onsdag: Salat med parmesandressing og kylling.

Rissalat Med Pesto

Torsdag: Rissalat med pesto og helstegt kylling til.

Kebabtoast

Fredag: Kebabtoast.

Chili Bearnaise Flødekartofler

Lørdag: Chili bearnaise flødekartofler med oksecuvette og salat til.

Tacos Med Indbagte Rejer

Søndag: Majstortillas med indbagte rejer og chilimayo.

Ananasis

Ugens søde: Ananasis

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂