Svensk pølseret med pasta smager fantastisk. Retten tager ikke mere end 20 minutter at lave, så det er nem mad til hverdagen, når der ikke er så meget tid i køkkenet.

Prøv også min svensk pølseret med et twist af ovnbagte kartofler i stedet for kogte og et spicy kick.

Tips til svensk pølseret med pasta

Svensk pølseret smager i sig selv skønt, men med pasta så er den bare et endnu større hit herhjemme. Nyd den gerne med en frisk salat til.

Vil du lave den med kartofler i stedet for, så kan du nemt tilføje kogte kartofler i stedet for pasta. Vil du lave det ekstra godt, så kan du også ovnbage kartoflerne med lidt olie, salt og peber før de vendes i saucen.

Svensk Pølseret Med Pasta

Ønsker du at give retten er pift af lidt farve, så kan du også drysse lidt frisk hakket persille eller purløg over retten.

Svensk Pølseret Med Pasta

Vil du hellere se mig lave retten på video, som viser alt trin for trin?

Så kan du finde videoen på min danske youtube kanal lige HER

Svensk Pølseret Med Pasta
Udskriv Pin Opskriften
4.32 fra 57 stemmer

Svensk Pølseret Med Pasta

Svensk pølseret med pasta er en simpel og lækker hverdagsret for hele familien. Indeholder reklamelink for nemlig.com. Du kan hurtigt handle ind til hele den lækre opskrift på nemlig.com med ét enkelt klik.
Ret Aftensmad
Køkken Dansk
Keyword Pasta, Pølser
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 20 minutter
Antal 6 personer

Ingredienser

Handl hele opskriften hos Nemlig – alle varerne lægges i kurven og så kan der nemt handles ind. Husk koden ONEKITCHENFRI giver fri fragt for alle nye kunder i april

Sådan gør du

  • Kog pastaen efter pakkens anvinsing.
  • I mens skæres pølser i skiver og løg hakkes.
  • I en stor gryde smeltes smør og løg og pølser steges godt af, indtil det hele har fået lidt farve – se evt. min video længere nede i indlægget.
  • Tilføj mel og paprika og steg det godt igennem i 1 minuts tid – uden at give melet farve.
  • Rør nu tomatpuré i.
  • Tilføj mælk og fløde lidt ad gangen – men alt skal bruge.
  • Lad det hele komme op og simre og smag så saucen til med godt med salt og peber.
  • Når saucen er smagt godt til, så vendes spaghettien i.
  • Server.
  • Velbekomme.

Noter

Retten kan godt holde sig et par dage på køl i lufttæt beholder, men pastaen vil suge noget af saucen, så når den varmes op igen anbefaler jeg at tilføje en smule mælk eller vand.

Sådan laves svensk pølseret med pasta

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Svensk Pølseret Med Pasta