Fantastisk lækker kartoffelsalat med en skøn purløgsdressing, bagte peberfrugter og sprødt kyllingeskind. Kartoflerne er ovnbagte, som giver kartoffelsalaten en fantastisk smag.

Jeg elsker en god kartoffelsalat og denne her er bestemt lækker! Jeg har også andre opskrifter på lækre kartoffelsalater lige HER. Jeg elsker kartoffeslalat. Man kan lave kartoffelsalat på utallige måder og de smager jo fantastisk på hver deres måde. Denne kartoffelsalat er en af mine favoritter. Jeg må dog nok også indrømme, at jeg har rigtig mange favoritter!

Du kan sagtens komme grøntsager i denne kartoffelsalat, hvis du ønsker mere end peberfrugterne. Revet spidskål ville f.eks. være rigtig lækkert og gå godt sammen med dressingen. Hakket rødløg og cherrytomater skåret i halve ville også smage så skønt i denne kartoffelsalat.

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Kartoffelsalat Med Purløgsdressing, Peberfrugter Og Sprødt Kyllingeskind Kartoffelsalat Med Purløgsdressing, Peberfrugter Og Sprødt Kyllingeskind

Udskriv Pin Opskriften
No ratings yet

Kartoffelsalat Med Purløgsdressing, Peberfrugter Og Sprødt Kyllingeskind

En fantastisk lækker kartoflersalat med bagt peberfrugt, purløgsdressing og sprødt kyllingeskind. En kartoffelsalat, som jeg varmt kan anbefale.
Ret Aftensmad
Keyword Kartoffelsalat
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 1 time 5 minutter
Samlet tid 1 time 25 minutter
Antal 6 personer

Ingredienser

Kartofler

Peberfrugter

Dressing

Kyllingeskind

Sådan gør du

 • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
 • Skyl kartoflerne og skær dem i halve og kvarte alt efter størrelse.
 • Kom dem i en pose med salt, peber og olie og ryst posen godt.
 • Hæld dem ud på en bageplade og bag dem i ovnen i 35-40 minutter.
 • Skær peberfrugter i strimler af 1 cm tykkelse og kom dem i en pose med salt, hvidløg og olie. Ryst posten godt.
 • Kom dem på en bageplade og bag dem i ovnen i 20-25 minutter eller indtil spidserne er sorte.
 • Når kartofler og peberfrugter er færdige, så tages de ud og stilles til side, så de kan køle ned, da vi ønsker en kold kartoffelsalat.
 • Skru ovnen ned på 160 grader varmluft.
 • Kom kyllingeskind på en bageplade og drys med salt. Kom bagepapir ovenpå og stil en bageplade eller et fad ovenpå. Dette holder skindet fladt.
 • Skindet skal nu have 25 minutter i ovnen og herefter dryppe af på noget køkkenrulle. Du har nu lækkert og sprødt kyllingeskind. Du kan knække det i små stykker og opbevare i en lufttæt beholder i køleskabet. Det skal ikke på kartoffelsalaten før den skal serveres.
 • Kom purløg, hvidløg og mayonnaise i en minihakker eller foodprocessor og kør, indtil det har en flot grøn farve og purløg og hvidløg er godt blendet.
 • Vend det nu sammen med creme fraiche, salt og peber i en skål.
 • Bland kartofler, peberfrugter og dressing sammen.
 • Kartoffelsalaten er nu klar til servering med kyllingeskind på toppen.
 • Velbekomme. 
Sociale medier:

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge med lige her 🙂

Kartoffelsalat Med Purløgsdressing, Peberfrugter Og Sprødt Kyllingeskind